President Juncker is woest en gaat los in het Europees Parlement

Ahmed Aarad
Read Time54Seconds

Het is moeilijk als er van de 751 genodigden er slechts 30 komen opdagen op je feestje. De ongekozen president Juncker is hier behoorlijk boos over en zei:

“The European Parliament is ridiculous, very ridiculous. I applaud those who have bothered to turn up. But the fact that there are only about 30 MEPs here for this debate demonstrates that the Parliament is not serious,”

Tja dat krijg je ervan. Een parlement dat door ons gekozen is dat dan ook heel weinig te zeggen heeft. Zelfs geen initiatiefrecht om wetten te maken. Misschien zou daar eens iets aangedaan moeten worden wil je het serieus nemen.

Naast dat ik dit best grappig vind, #fightthepower, is het ook schandalig te noemen. Ten eerste is het voor ons allemaal een werkdag. Ten tweede betreft dit een debat waar, hoe dan ook, de president aanwezig is. Dan met 95% verstek laten gaan is buiten alle proportie en ratio.

Natuurlijk speelt het mooie weer geen rol, en werken al die parlementariërs keihard aan wetgeving die wij Europees burgers nodig hebben.

Sad!

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Leuk nieuws, schuren met echte lasers

S teeds meer toepassingen worden ontwikkeld rondom lasers. Wat zich eerst enkel beperkte […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!