Shell en haar buurtterrorisme in Pernis

Ahmed Aarad
Read Time47Seconds

Shell valt wat de politiek betreft onder dezelfde categorie als Saudie Arabië, dikke goede knuffel vriendjes. Ongeacht hoe het bedrijf handelt. Zo ook nu. Wederom in haar herhaaldelijke pogingen om de inwoners rondom Pernis te vergiftigen. Natuurlijk onbedoeld maar dat is wel feitelijk wat er aan de hand is.

Een opsomming van de incidenten van de afgelopen maand (juli 2017) alleen al: 32 via Rijnmond Veilig.

Sinds 1964 wordt het terrein geteisterd door stankoverlast, branden en ontploffingen. De politiek? Nou veel praten weinig doen net als euh… ja, wederom dat enorm leuke vakantieland.

Wie zijn de dupe? Nou iedereen die het in z’n hoofd haalt om in een straal van 20km van een Shell duurzaamheidsraffinaderij te wonen/werken. Weet je wat misschien zou werken? Het hoofdkantoor hier in Den Haag van Shell verhuizen naar Pernis. Ik kan je 99,999% zelfzekerheid geven dat dit soort incidenten niet meer zullen voorkomen als die mensenhatende lobbyhoeren met hun volle bakkes in de alarm zone zouden zitten.

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Waar antizionisme overgaat in antisemitisme

Dus je wilt iets zeggen over Israël? Dan is de kans groot dat, […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!