0 0
Read Time50 Second

Sid Lukkassen en Zihni Özdil spreken hier een uur lang over wat ‘privilege’ is en over de betekenis van de verkiezingsuitslag van 17 maart 2021. De middenpartijen zijn op cultureel en identitair vlak steeds linkser geworden. Ondertussen gaat het in de bubbel van klein links vooral over woke activisme, terwijl de achterban meer met sociaal-economische vraagstukken bezig is.

Nederland drijft uiteen en ook voor immigranten stemmers is het niet meer duidelijk wat een stem op links hen nu precies oplevert. “De kans is nul dat mensen uit macho culturen gaan stemmen op feministen met blauw haar.” aldus Sid. Tegelijk spreekt Zihni Özdil over Willem van Oranje en de watergeuzen als de ISIS en Taliban uit de Nederlandse geschiedenis.

Het is ook gewoon een heel menselijk gesprek, wat een meer genuanceerd beeld geeft wat normaal in de media wordt getoond.

U kunt Sid Lukkassen volgen via Telegram, deze nieuwsbrief en steunen via BackMe!

Volg Zihni Özdil hier op twitter.

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Sid Lukkassen

Written by Sid Lukkassen

Dr. Sid Lukkassen behandelt o.a. humanisme, geopolitiek, media-analyse en culture wars. Schrijft voor volk en vaderland. Steun mij! https://backme.org/content-creator/sidlukkassen/