0 0
Read Time30 Second

De wekelijkse podcast van saltmines.nl! Wekelijks gepresenteerd door niemand minder dan ‘s-lands moeder van het Internet en gewoon awesome persoon, Astrid Oosenbrug maar die was lekker op vakantie en werd vervangen door onze eigen Chantal Klaver.

Deze week waren Bart Nijman/Van Rossem en Rob Blokland van de partij.

Op de agenda van de podcast deze week:
– #CODEORANJE
– Mama Bin Laden over haar lieve zoon Osama
– Geenstijl (<3)
– Hypocrisie van de media in Nederland
– Paay helpt het internet kapot te maken

Geniet van het weer, pak een biertje of een wijntje en zet de podcast aan

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”