0 0
Read Time1 Minute, 10 Second

Terwijl NCTV zich afvraagt waarom ook hij geen NL-ALERT testbericht heeft ontvangen. En terwijl hij in elke microfoon en camera al 16 jaar “het dreiginsniveau is substantieel(trademark) roept, kun je een paar deuren verder ‘gewoon’ een kernkop kopen. Gewoon. Voor in de tuin of bij de open haard ofzo.

Nadat een Franse terror… journalist een kernkop heeft gekocht in Bulgarije is Vice News dit verhaal gaan onderzoeken. Wat blijkt? Ook zij bevestigen dit verhaal. Het op de kop tikken van radioactief materiaal schijnt zelfs vrij makkelijk te zijn. Wat in weze veel leuker spul is want als je dat spul met een goede explosie biem laat gaan kan niemand er een paar honderd jaar in een gebied ter grootte van Manhattan (52Km2) wonen of werken. Naja… man je lult komt nooooooit voor en anders had de NOS ofzo het echt wel aangekondigd, hoor ik je zeggen. Eum… Nou klik op de NOS link of hier op. Dat zijn wat ‘incidenten’ die de afgelopen jaren de weg hebben gevonden naar zelfs de Wikipedias.

Niet om je bang te maken of zo maar nu ISIS soort van verslagen is, toch? Heeft iemand de 40 kg (!) ‘weaponsgrade’ uranium weer teruggevonden? Voordat je #fakenews gaat roepen, het is de Iraakse regering die de VN hierover heeft geïnformeerd. Terug naar mijn vraag, iemand een persberichtje gezien van de NCTV?

https://www.youtube.com/watch?v=0c4f4NJSB_4Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”