Te koop in de EU: Kernwapens voor iedereen

Ahmed Aarad
Read Time1 Minute, 9 Seconds

Terwijl NCTV zich afvraagt waarom ook hij geen NL-ALERT testbericht heeft ontvangen. En terwijl hij in elke microfoon en camera al 16 jaar “het dreiginsniveau is substantieel(trademark) roept, kun je een paar deuren verder ‘gewoon’ een kernkop kopen. Gewoon. Voor in de tuin of bij de open haard ofzo.

Nadat een Franse terror… journalist een kernkop heeft gekocht in Bulgarije is Vice News dit verhaal gaan onderzoeken. Wat blijkt? Ook zij bevestigen dit verhaal. Het op de kop tikken van radioactief materiaal schijnt zelfs vrij makkelijk te zijn. Wat in weze veel leuker spul is want als je dat spul met een goede explosie biem laat gaan kan niemand er een paar honderd jaar in een gebied ter grootte van Manhattan (52Km2) wonen of werken. Naja… man je lult komt nooooooit voor en anders had de NOS ofzo het echt wel aangekondigd, hoor ik je zeggen. Eum… Nou klik op de NOS link of hier op. Dat zijn wat ‘incidenten’ die de afgelopen jaren de weg hebben gevonden naar zelfs de Wikipedias.

Niet om je bang te maken of zo maar nu ISIS soort van verslagen is, toch? Heeft iemand de 40 kg (!) ‘weaponsgrade’ uranium weer teruggevonden? Voordat je #fakenews gaat roepen, het is de Iraakse regering die de VN hierover heeft geïnformeerd. Terug naar mijn vraag, iemand een persberichtje gezien van de NCTV?

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Hoe 7 olie bedrijven de wereld in vuur en vlam hebben gezet

Je hebt er waarschijnlijk niet van gehoord. The Secret of the Seven Sisters […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!