8 0
Read Time1 Minute, 53 Second

Wij ook. Laten we daar ‘es mee beginnen. Advertenties zijn ruk maar voor nu hebben we geen andere keuze.
De kosten om dit openbare uithoekje vrij en graties voor iedereen te houden lopen namelijk behoorlijk op.
Inmiddels kost saltmines een ruime 700 Euro’s per maand om saltmines live, functioneel en veilig te houden.

Wij willen niets met premium dingen of paywalls doen. We staan met onze site gewoon op backme.org dus als je ons wil steunen then by all means.

Het gaat er ons om de kosten te drukken waarbij alle kleine beetjes zijn meegenomen. Tel daarbij op dat wij zero dollars subsidie krijgen (noch ooit meer zullen aanvragen), er geen John de Mol of Vereniging Veronica bij ons zakken met gouden munten komt afleveren en hetgeen wat we proberen te doen ons in het politiek spectrum een buitenbeentje maakt.

Als je namelijk domme dingen doet dan gaan we over je schrijven. Of je nou Jesse, Tunahan, Geert of Thierry heet. Als je iets leuks doet ook, maar daar hebben we enkel Henk Krol nog op kunnen betrappen. Dat is namelijk echte onafhankelijkheid en er is niets meer gehaat dan dat van de die-hard cultisten die denken dat hun politieke partij c.q. messias de redding is voor de warmtedood van het universum.

Terug naar de advertenties. Wij zetten die dus in om de kosten te drukken want we doen heel veel naast saltmines. Sowieso werken of zoeken naar werk want er moet ook bier gehaald (en betaald AHMED, red.) worden. Werken aan keigave shit zoals backme.org, nieuwe toffe dingen die we volgende week gaan aankondigen en nog veel gavere dingen over een paar weken. Dus in ruil voor al die schermspam krijg je wel extra dingen. Dingen zoals een steeds strakkere uitziende website en meer en leukere schrijvers/video-/podcast-makers dan ondergetekende amateurs. Neem het nu even voor lief want zelfs met al die advertenties gaan er nog iets meer dan 35.000 jaar voorbij voordat wij met onze site een miljoen hebben verdiend. Ja hallo dat geloven jullie niet zomaar op onze bruine, blauwe en groene ogen dus hieronder een screenshot van onze Google AdSense omgeving, want wij maken daar GEEN geheim van.

Show me the muntjes

Dus voor nu onze oprechte excuses voor alle sadvertising.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”