Podcast

Chris van der Ende
Read Time14Seconds

We gaan in de tweede aflevering alle kanten op.. van een terugblik op Undress for Love, naar nieuwe programma-ideeën en van foute tinderdates naar anale seks.. Ennnnnn we spreken ook met Youtube-rising star zanger Kafke! Waarschijnlijk was het ook meteen de laatste keer dat we hem spraken…

00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Kibbelen over het klimaat

In de verte zag ik de kinderen al staan, twee jongens en twee […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!