0 0
Read Time26 Second

Als nerd word ik door computers, robots en kunstmatige intelligentie ontzettend opgewonden. (note: niet op een seksemeneuele manier) Op mijn YouTube lijstje kwam ik dan ook de onderstaande verzameling van aan elkaar geplakte video’s tegen.

Deze video laat niet alleen zien hoe ver wij in dit veld zijn maar ook dat wetenschap en humor vaak hand in hand gaan. Voor de regenachtige zondagmiddag daag ik je uit om te kijken naar robots die baby’s voeren, robots die bier schenken en meer.

https://www.youtube.com/watch?v=cMFfDpn5OrcVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”