2 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week der verkenners, te noemen Ollongren en Jorritsma. Twee dames die normaliter niets met feitelijke waarheden hebben. Dit politieke gajes moest polsen welke partijen samen de leiding konden nemen. Godzijdank had zelfs corona medelijden met het in de maling genomen volk en zorgde er persoonlijk voor dat Kajsa besmet moest vluchten. Rennend met kwetsende paperassen viel ze in de hinderlaag van fotograferend Nederland, waardoor iedereen kon meelezen wat dit rapaille had besproken. Was het in opdracht of uit eigenbelang dat klokkenluider Omtzigt het veld moet ruimen? Held Omtzigt, die strijdend tegen de gevestigde orde vele beerputten wil opentrekken en momenteel met een burn-out thuis zit. Met het CDA-motto ‘en nu doorhakken’ moet hij zich ernstig zorgen gaan maken.

Wie zich ook zorgen moet maken is acteur Bilal Wahib. Die overtuigde een minderjarige jongen zijn piemel te laten zien voor 17 doezoe. Al filmend zorgde dit uitschot voor een verwoesting van een kinderleven. Wahib had er achteraf spijt van en maakte zich vooral zorgen om de derving van inkomsten. Gelukkig reikte Beau hem de helpende hand en mag hij waarschijnlijk een Borsatootje doen. Een Martijn Koninkje zit er op deze late night niet in. Een late night moet het volgens burgemeester Aboutaleb ook worden voor de vele ramadanvierders. Hij pleitte voor verruiming van de avondklok. Sigrid Kaag pleitte zelfs voor afschaffing, om later weer giga door het stof te gaan. Zo deed Kaagje een Baudetje, gevolgd door een Merkeltje. Niet verwonderlijk natuurlijk als je pro-Eu bent.

Het Nederlands elftal paste zich wel aan de avondklok aan. Zij speelden al om 18.00 uur, om zodoende onze Turkse landgenoten een hart onder de riem te steken, zodat ze voor 21.00 uur weer toeterend thuis naar huis konden rijden. Onze Oranje trots, die al ploeterend duidelijk maakte dat ze liever geen balletje willen trappen op een subtropisch kerkhof. Willen ze überhaupt nog wat bereiken dan moet de Boer eraf en de KNVB meteen de boer weer op. Wie ook goed boert is Ab Osterhaus. Die duikt alvast in de 4e golf.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme