9 1
Read Time1 Minute, 45 Second

Het was de week van de dieren. Want nadat boa’s op een zomerse Hemelvaartsdag op het strand van het visgetinte IJmuiden in een wurggreep werden genomen was het hek van de dam. De boa’s sidderden dat ze vogelvrij zijn en liever gewapend door het leven gaan. Grapperhaus zegde ze een bodycrème en een slappe lat toe. Dit tot ergernis van de goedgetrainde boa’s, die ook al niet welkom waren om in uniform op de knieën te gaan voor de almachtige in De Blauwe Moskee. Wie wel weer op de knieën mogen zijn de sekswerkers. Deze vochtige vlijtigen kunnen weer gepenetreerd worden, maar dan alleen op zijn hondjes. Honderden handhavers hebben zich al vrijwillig gemeld dit te willen controleren.

Wie even niet op zijn hondjes mag is Maurice. Deze opinie peilende Hond zag zijn filmpje van YouTube verwijderd worden. Censuur in het kwadraat, wat vreemd is want blaffende honden bijten niet. Wie wel weer bijten zijn de wolfjes in het bos. De wolf is na een groots onthaal door leden van De Partij van de Dieren weer terug in Nederland. De moordende predator zaait dood en verderf en deed zich tegoed aan veulentje Olav en wat makke schapen. De desbetreffende veehouders weigeren hun dieren als makke lammetjes naar de slachtbank te leidden. Slapeloze nachten vallen hun ten deel omdat het schaapjes tellen bij 2 al stokte.

Wat ook stokte was de uitgifte van belangrijke documenten tijdens het toeslagendebat. Traditiegetrouw zijn de belastende papieren of zwart gekalkt of onvindbaar. Pieter Omzigt beet van zich af en Van Huffelen deed of haar naam haas was. Wie ook een mijn naam is haas deed waren de arbeidsmigranten die volgens de MSM enkel werken in Nederlandse varkensslachterijen. Deze migranten moeten dagelijks op 1,5 meter afstand werken en rijden na werktijd als haringen in een ton naar huis om gezamenlijk op een paar vierkante meter te wonen. Gevolg is dat slachthuizen onder luid gejuich van de anti-vleeslobby hun deuren moeten sluiten. De migranten die niet in het varkensvlees zitten zijn zelfs met corona welkom in de tuinbouw. Geen boa die daar naar kijkt.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme