9 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week van de grote blije boodschap. De horeca, zwaar noodlijdend, mag weer langzaam starten. Heb je een groot terras, dan ben je spekkoper en volgens Maurice de Hond zelfs volkomen veilig. Evengoed blijft 1,5 meter afstand gehandhaafd. Degene die dat verzonnen heeft had lacht zich de coronaziekte. Wie zich niet de ziekte lachte was D66-malloot Jetten. Die las voor uit eigen werk, waarbij de scheldwoorden aan zijn adres niet van de lucht waren. Woorden als pisnicht en het voor bepaalde bevolkingsgroepen populaire K-woord stonden bovenaan in de scheldwoorden top 10. Later werd op tv bevestigd dat het K-woord veelvuldig gebruikt wordt door chirurgen, professoren en epidemiologen. Ferd Grapperhaus bevestigde dat er een grondig onderzoek zal worden gedaan om deze hooggeleerden op te pakken.

Hooggeleerden die niet opgepakt worden zijn die gasten die Geert Wilders een K-hart onder de riem willen steken. Ook Geert voelt zich redelijk bedreigd, maar Geert is geen homo en ook geen lid van D66, dus vogelvrij. Net als de uitbater van een Joods restaurant in de hoofdtoko van Halsema. Dit restaurant ligt behoorlijk onder vuur. Naar verluidt zijn wederom chirurgen, professoren en epidemiologen de aanstichters van dit drama. Dit restaurant verdient alle steun, maar helaas was het beschikbare geld al uit gegeven aan een klimaatneutrale moskee. Gewoon lekker groen en gebeden vanaf een uurtje of 5 in de ochtend. Wie wil er nu niet wakker gemaakt worden met gebrabbel aan de heer?

Kinderen ongetwijfeld niet, want die zijn belangrijk om oplossingen te verzinnen in de coronacrisis volgens Rutte. De jeugd heeft de toekomst en die mogen een compleet failliet land trachten op te bouwen. Geef zo’n wijze koter een plek naast van Dissel van het RIVM. Deze omhooggevallen BN’er zat wederom een keer fout bij een simpel coronaschemaatje. Bizar toch, dat zulke virusdeskundigen fout op fout kunnen maken en op handen en voeten worden gedragen door politiek Den Haag? Ik zou op zo’n moment pleiten voor een wissel. En zeker geen publiekswissel zoals bij doventolk Irma.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme