27 0
Read Time2 Minute, 27 Second

L’histoire répète. Steeds maar weer. Homoseksuelen worden uitgescholden, vernederd en fysiek aangevallen door allochtone jeugd. Het komt op social media. Er wordt schande over gesproken. Het haalt de mainstream media, daar worden de gezichten geblurd en heten de Marokkanen opeens jongeren. Er wordt schande over gesproken. Op social media beginnen linkse types te roepen dat het niet uitmaakt wat de afkomst is van de dader. Er wordt schande over gesproken. En dan begint het nog linksere deel tegen de rest te gillen dat het vooral “witte Nederlandse mannen” zijn die homoseksuelen aanvallen. En omdat te bewijzen wordt er een schimmige rapportje uit het verleden bij gehaald, waarvan iedereen al heel lang weet dat de 2e, 3e en 4e generatie allochtoon daar als autochtoon wordt geregistreerd en dus alleen aantoont dat die “wetenschappers” heel graag iets wilde ontkrachten door met de cijfers te goochelen.

Natuurlijk was de schandvlek voor de advocatuur, Sidney Smeets, er als de kippen bij. Deze ultralinkse gek zit op kantoor bij Gerard Spong en heeft op twitter de grootste mond als het om homorechten gaat. Tenminste als het in zijn politieke straatje past.

Dat Smeets hier glashard liegt weet Smeets ook wel. Hij is immers het hoopje ellende dat op de nationale televisie, in een programma van Ellie Lust, mij noemde als een oorzaak van anti-homogeweld. Ik zou volgens hem daartoe oproepen. Een schandalige beschuldiging. Ik ben ten eerste hartstikke pro-gay. Ten tweede heb ik nog nooit opgeroepen tot welk geweld dan ook. Ten derde beschuldigt hij mij van een strafbaar feit. Ik deed aangifte van laster en smaad, maar zoals het in onze rechtsstaat er tegenwoordig voor staat had ik er werkelijk nooit meer iets van gehoord. Toen ik na acht maanden (!) belde hoe de stand van zaken is werd mij verteld dat de aangifte kwijt was. We hebben het hier over een digitale aangifte. Er is dus overduidelijk ergens op delete gedrukt. Volgens politie Alkmaar moet dat in Amsterdam zijn gebeurd. Zo zie je maar, we zijn allemaal vogelvrij in dit land.

Toch heeft Sidney Smeets gelijk. Het grootste gevaar voor homoseksuelen is niet die islamitische jeugd, die hele wijken no-go zone’s maken voor deze mensen. Het grootste gevaar is niet deze met de paplepel ingegoten religieuze haat en intolerante. Het grootste gevaar zijn inderdaad “witte Nederlandse mannen”. “Witte Nederlandse mannen” zoals Sidney Smeets, die voor hun politiek correcte agenda naar de verkeerde dadergroep wijzen en daarmee de oplossing van al het geweld frustreren. Het zijn roomblanke linkse mensen die zo diep met hun hoofd in de eigen deugpoepert zitten dat ze alleen de zon zien schijnen als ze de mond openen. Die mensen zorgen ervoor dat het onveilig blijft voor gays. En juist die mensen gillen als hardste dat ze voor hun rechten opkomen. En daardoor blijft de geschiedenis zich herhalen. Steeds maar weer.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme