6 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Als ik zeg dat het de week zonder vlees was, dan doe ik daar Corona geen plezier mee. Feit is wel dat in deze week zonder vlees de schappen met vlees helemaal leeg zijn. Volgens Appie zijn de hamsterweken nu echt begonnen. Terug naar Corona, een virus die de wereld in zijn greep heeft. We mogen geen handen meer schudden, iets waarmee de politieke partij DENK al met de vrouwelijke variant was begonnen. Maar nadat donderdag een mannelijke drie-eenheid, aangevuld met een vrouwelijke variant van Joe Cocker, op tv nieuwe maatregelen aankondigde, ging het hek van de dam.

Het is verboden op in iemands gezicht te tuffen, niezen en/of hoesten. Heb je een snottert, koorts of dubbele longontsteking, dan moet je thuisblijven. Zit je met honderd onder één dak bij een evenement of iets anders plezierigs, dan wordt de boel gecanceld. Dat betekent geen voetbal, concerten, Grand Prix, en nog veel meer. Uitzondering is het concert van Dries Roelvink. Daar zijn extra maatregelen genomen en alle drie de fans zullen bij binnenkomst door een arts worden onderzocht. Btw, even over de persconferentie, de dame in kwestie met de Cocker-bewegingen verdient een pluim. Zoveel zinnen met handgebaren vertalen is een kunst en zeker niet voor dovemansoren.

U snapt dat al het andere nieuws door dit virus overschaduwd wordt, maar ik wil nog wel wat aanhalen. Zo kwam aan het licht dat Marco Borsato meerdere vrouwen bezongen heeft en daardoor zorgde voor een pandemie van vreemdgaan. Maar Marco zou Marco niet zijn als hij daar makkelijk mee weg komt. Wie wat minder makkelijk wegkwam was #metoo-specialist Weinstein. Die heeft 23 jaar cel aan zijn rollator hangen, nadat meerdere dames een bekentenis hadden afgelegd over zijn misbruik. Of daar dames tussen zitten die zich bewust omhoog gepaald hebben is niet bekend. Over omhoog palen gesproken, het vriendje van Estelle, Morad, zit vast in Spanje. Die werd door Estelle erop uitgestuurd om een vervangende Rolex te stelen, die van haar was immers een tijdje geleden gestolen. Relaties en Estelle, de tijd zal het leren.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme