8 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week van het virus. Bij elke druk op de afstandsbediening kwam je corona tegen. Toen er tijdens de uitzending coronavirus live eindelijk bingo werd geroepen, gingen de handjes de lucht in. Even geen stikstofellende, maar een heuse besmetting die in principe al 2 dagen eerder was voorgevallen. Alleen werd dit nog even geheim gehouden tot in de live uitzending. In een andere uitzending, Buitenhof genaamd, waarde het parafraseervirus rond. Presentatrice Righton haalde echter fantasie en parafrasie door elkaar en plakte wat termen als blank in combinatie met ras in haar conclusie. Righton is, zoals ze zelf zegt, blij dat ze een interviewprogramma mag presenteren waar nog alle tijd is voor diepgang en nuance. Waarvan akte.

Wie niet parafraseerde is minister-president Rutte. Die houdt zijn poot stijf in de bedelstrijd met de EU. Pinokkio Mark wil dit volhouden tot na de verkiezingen en als hij dan weer gekozen is meteen de beurs trekken. Ook Sylvana Simons wil dat de beurs getrokken wordt en dat het minimumloon naar een eurootje of 14 moet. Op de vraag waar dat geld vandaan moest komen antwoordde ze resoluut: ‘Geen idee’. Dat is hetzelfde antwoord dat je kunt geven op de vraag waarom Silly Sil in de politiek zit. Of er in Amsterdam niks belangrijkers te doen is. De stad waar leerlingen van verschillende scholen elkaar te lijf gaan met messen en tasers. educatie blijkt dus levensgevaarlijk. Godzijdank vielen er geen gewonden. Want die hadden dan weer 3 uur op een ambulance moeten wachten omdat deze een snelheidsbeperking opgelegd krijgen dankzij de stikstofproblematiek.

Ambulancediensten in Zandvoort spelen daarop in door hun ambulances in de kleuren van Red Bull te spuiten. In dat geval mogen ze op volle snelheid over land en strand naar de plaats van bestemming. Als ze dan ook nog een oranje helm met de naam Bernhard opzetten mogen ze zelfs nog de hele zeehondenpopulatie tot gehakt crossen. En wees eerlijk, die auto’s zijn toch veel minder erg dan de gehaktmolens die Jetten in de zee wil zetten? Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme