5 0
Read Time1 Minute, 41 Second

Het was de week van het vuur. Zoals de allesverwoestende branden in Australië. Doorgaans is een soortgelijke ramp goed voor een Giro555-actie. Waar normaal gesproken heel bekend Nederland loopt te knokken om de telefoon op te pakken bleef het nu angstvallig stil. Daarom hulde voor Marco Borsato, die met een burn-out wel een duit in het zakje doet. Brand was er ook in de bolide van de brute Iraanse generaal Soleimani die deze aanslag niet overleefde. Deze slachter werd de held van de talkshows en nieuwsprogramma’s omdat domme Donald de opdracht gaf hem met 72 maagden te verenigen. Iran wraakte de aanval met een bewust bombardement op Amerikaanse doelen, waarvan de bewuste alles miste en de onbedoelde raak was. Persoonlijk denk ik dat als Trump in ‘40-‘45 aan de macht was geweest, Hitler ereburger van het Europese rijk was geworden en dat het bombardement op Rotterdam een misverstand was.

By the way Rotjeknor is wel de eerste stad in Nederland die het afsteken van vuurwerk verbiedt omdat de overlast van kanonslagcriminelen bijzonder groot is. Het lijkt tegenwoordig wel een trend. Geen vuurwerkcriminelen oppakken, maar vuurwerk verbieden. Geen Starbucks langs de snelweg, want criminelen mogen geen koffie drinken. En wat te denken van gevangenen die al wippend en snuivend de week doorkomen? Ik voorzie op korte termijn een verbod op gevangenissen, toegejuicht door onderzoekers van de Universiteiten van Leiden en Tilburg. Dan kunnen deze locaties moeiteloos worden overgenomen door onze ouderen. Krijgen ze aan het eind van hun carrière toch nog een beetje goed verzorging.

Immigranten die voor Engeland kozen kunnen dan vanwege de Brexit weer op de vlucht naar Nederland, waar de leegstaande bejaardenhuizen worden omgebouwd voor opvang. Naar verluid gaat ook de abortuswet op de schop. Door het woningtekort en teveel jongeren die betaalbaar willen wonen is het nu mogelijk om tot 264 maanden te aborteren. Daar zal te zijner tijd ook een belastingvoordeel te behalen zijn. Dat gaat echter pas over 10 jaar in, als ze daar alles weer onder controle hebben.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme