30 4
Read Time1 Minute, 5 Second

Met het spreekwoord ‘Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, maar…’ dek je de lading niet eens. Bij elke verkiezing vullen ze toch maar weer dat rode rondje van de VVD in. Ik ken er velen. En dan weer vier jaar zeuren en zeiken op verjaardagen dat die partij zijn afspraken niet is nagekomen. Dat ze een dependance van GroenLinks zijn geworden. Dat er zoveel bestuurders door hun (wetteloze) gedrag in opspraak zijn gekomen dat het eigenlijk een criminele organisatie is. Dat ze nog duizend euro krijgen. Dat er toch wel verdomde veel centen naar de Grieken zijn gegaan. Dat de hypotheekrente-aftrek helemaal niet veilig was onder Rutte.

En nu kunnen ze zaniken over de maatregel dat we straks overal 100 mogen rijden op snelwegen, omdat 130 te hard is voor een verzonnen stikstofcrisis, waarmee de VVD het land aan de rand van een economische crisis heeft gebracht. En bij de volgende verkiezingen stemmen ze doodleuk weer op die rotpartij, want “dan weten ze tenminste wat ze krijgen”. Dat is hetzelfde als bij je man te blijven, die je mishandelt, omdat je dan tenminste weet wie je slaat. VVD-stemmers zijn masochisten.

PS: Een donatie voor Jans 12-uurtje kan via janroos.backme.org. Daar zijn ook zijn podcasts te beluisteren.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme