Paul Cliteur en de strijd tegen cultuurmarxisme

Sid Lukkassen
Read Time1 Minute, 15 Seconds

Cultuurmarxisme en de bijbehorende kritiek krijgen steeds meer aandacht. Onlangs verscheen de langverwachte bundel over cultuurmarxisme. Aan deze bundel leverde ik een bijdrage: Paul Cliteur was een van de redacteurs van deze weergaloze bundel. Over zijn rol bij Forum voor Democratie en over de bestrijding van cultuurmarxisme geeft hij een kort interview. Ik raad u ten zeerste aan deze video te bekijken. Over de vele dingen die hij benoemt heb ik al artikelen geschreven die deze problematiek inzichtelijk maken. Prof. Cliteur is een zeer inspirerend denker, die tegelijk veel kennis heeft over het thema cultuurmarxisme

Bekijk de video goed en laat de inhoud bezinken. Vrijdag 22 juni is er een fundraiser waar wij met z’n allen bijeenkomen om over mijn initiatief te praten: de Nieuwe Kerk. Dit wordt een plek waar wij vrijuit kunnen praten en denken over de moderne problematiek in Nederland. Ik raad u aan om te komen – dit is dé kans om vrij te praten over allerlei zaken waar men het in deze postmoderne, politiek-correcte tijd niet meer over kan hebben.

Wil u meer lezen over cultuurmarxisme en/of bent u benieuwd naar het evenement – klik dan op de links hieronder! (artikel loopt door onder de links)

Doneer nu:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Fundraiser de Nieuwe Kerk:

https://www.facebook.com/events/1869740729998007/

Lees en kijk meer over cultuurmarxisme:

https://doorbraak.be/cultuurmarxisme-en-populaire-cultuur/

00
Next Post

Vergiskraken, vergiswoorden en allerlei andere vergissingen

  Het woord van de week en misschien wel van het jaar is […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!