1 0
Read Time1 Minute, 7 Second

Nadat de PVV vandaag de lijsttrekker voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen heeft teruggetrokken vanwege zelfs voor de PVV ‘te rechtse’ inslag, wilde ik u het volgende niet ontnemen.

Hoe zou u zich voelen als u een van de 44.934 kiesgerechtigde burgers was de afgelopen Tweede Kamer verkiezingen en hebben gestemd op iemand die mocro-maffia figuren, moordenaars en afpersers aan een vrijspraak of lagere straf helpt? En daar soort van trots op is?

Tja, zou je kunnen zeggen. Dat kan en waarom ook niet. Het is een geweldige man, niet? Dat hij het lef heeft om dat erbij te kunnen doen. Ok, prima. Gaan we een stap verder en de vraag aan u of u het ethisch helemaal prima vindt dat deze man het met regelmaat opneemt voor kinderverkrachters, kinderporno-makers en bejaardenovervallers?

Iemand die naast zijn drukke baan als strafpleiter het heeft gepresteerd om het afgelopen jaar 0 Kamervragen te stellen, 0 amendementen, 0 initiatiefwetsvoorstellen in te dienen en zijn bijdrage beperkt blijft bij 5,5 A4, namelijk een 4-tal moties die allen verworpen zijn.

Laten we de hoop dan ook vooral vestigen op Thierry “Ik heb net zoveel banen gehad als Jesse” Baudet.

Gefeliciteerd Forum voor Democratie. #daargingdevloot

PS In de uurtjes die ik overheb ben ik wat dieper aan het graven en het blijft zeker niet bij deze publicatie…

 

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”