3 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week van het Eurovisie Songfestival, met als verrassende winnaar Italië. Al even verrassend gekozen door een publieksjury. Al rockend snoof de band hun succes, waarschijnlijk eenmalig, op. Een dag later werd er op Schiphol 300 kg coke gevonden tussen een partij bloemen. Of die bloemen bestemd waren voor de verwarde winnaars van het songfestival is tot op heden niet bekend.

Verward was ook onze Nederlandse trots. Zij begonnen euforisch met de verkeerde vlag te zwaaien, toen ze 9 punten hadden binnen gesprokkeld. Wees eerlijk, liedjes over groente zijn na de preitjes op de dijtjes van Ria Valk nimmer meer succesvol geweest. En dan is het verward zijn nog niet klaar, want ook een inwoner van het statige Amstelveen kreeg die stempel opgedrukt toen hij met een mes dood en verderf zaaide in de Pijp. Geen terrorist, geen crimineel, maar verward. Nu maar hopen dat er goede sloten op het Pieter Baan Centrum zitten. Of de daad verband had met de opening van het Theehuis van Rachel Hazes in Amstelveen blijft nog in het ongewisse.

Grote afwezige tijdens de opening van dit Theeroddelpraathuis was natuurlijk Lil Kleine. Die had het te druk met het verbouwen van zijn vrouwtje op het partyeiland Ibiza. Jamie Vaes, normaliter niet vies van een verbouwing, zou bloedend door de lobby van een nog te openen hotel gelopen hebben, roepend om hulp. Achteraf blijkt ze met haar hoofd per ongeluk op een fles of op haar achternaam gevallen te zijn.

Wat ook viel was een lammergier die net verwelkomd was in de atmosfeer van Nederland. Genietend van de prachtige natuur vloog deze zeldzame vogel de Groen Linkse windturbines in, met de dood als gevolg. U weet wel, Groen Links die Shell uit Nederland jaagt, waardoor vele gezinnen zonder werk en geld komen te zitten. Het klimaat is immers heilig. Links stelt daarom ook voor om al die toekomstige werklozen de door rechts geplante geldbomen leeg te laten plukken. Als ze de poet maar niet aan Kaag schenken, want die koopt er alleen maar explosieve dingen van.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme