2 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week waarvan je dacht dat het komisch duo opnieuw de volledige aandacht op zou eisen. Gelukkig is niets minder waar. Want wie anders dan Dreetje Hazes stak er weer eens zijn stokje voor. Nadat hij Monique had verruild voor Fridge Maasland en daarna weer bij zijn positieven kwam, barstte de bom op Bonaire. Bij het uitzoeken van een nieuwe huisezel trok André zijn stutten, om in de armen te vallen van een hele goede vriendin die zo geweldig kan luisteren. Daar hoeven we dus niks achter te zoeken. Dré die plots gezond leeft heeft het licht gezien. Hij zal toch niks met Sonja Bakker hebben die haar vriendje ook liet afvallen?

Over afvallen gesproken, Meghan viel het koningshuis af omdat ze daar een weddenschap hadden lopen op het welke kleur haar kindje zou krijgen. Vele wedden op Harry’s haarkleur rood, maar hoopten op pikzwart. Nog donkerder dan de Zwarte Cobra, die zwaar bewakend zijn verjaardag kon vieren met een spervuur aan siervuurwerk. Ook Ajaxhooligan en topcrimineel Polletje aanschouwde een spervuur, maar kon daar weer niet van genieten. Waar wij deze week eigenlijk ook niet van kunnen genieten is van vlees. Het is immers de week zonder. Dat de week zonder vlees startte met de dag van de vrouw kan geen toeval zijn.

Wat ook geen toeval kan zijn is dat er deze winter geen enkel griepgeval is waargenomen. Velen wijten het aan corona, enkel GroenLinks wijdt het aan het klimaat. U weet wel, de partij die bedelt bij zijn aanhangers om campagnegeld te storten. Mocht u weigeren dan is beroepscrimineel Duyvendak bereid het geld te komen halen. Misschien kunnen ze het proberen met crowdfunding. De dakloze actrice Eva Smid kan prima als voorbeeld fungeren. Die bietst haar huis schaamteloos bij elkaar.

Schaamteloos is ook het onderzoek naar het handen schudden van Baudet, wat vele malen erger is dan het de nek omdraaien van gedupeerde toeslagouders. De Hoge Raad adviseerde namelijk om niet te vervolgen. Het bewijs dat de trias politica zich in een vicieuze cirkel bevind.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme