1 0
Read Time1 Minute, 44 Second

Het was de week dat koning winter zijn intrede deed. Sneeuwstormen geselden ons door corona onderdrukte kikkerlandje. En als er één bevroren druppel aan de door wattenstaven geteisterde neuzen hangt, schreeuwt half Nederland: ‘Elfstedentocht!’. Je weet wel, dat evenement in Friesland waardoor heel Nederland ineens koorts krijgt. We mogen niet uit eten, moeten winkelen op afspraak, het land is aan de nieges en een ieder wil dat de tocht der tochten doorgang vindt. Rutte deed een duit in het zakje door te onderzoeken of dit mogelijk is en door opvallend kiezers te pleasen begaf hij zich op glad ijs. Dat hij FvD-kiezers niet pleaste werd duidelijk nadat hij privédetective Els Evier opdracht gaf om de apps van Baudet te hacken. Baudet en racisme, zwarter kunnen ze hem niet maken.

Over zwart maken gesproken, Ajax-topkeeper Onana nam een plaspil van zijn zwangere mop en werd direct door de altijd faire UEFA voor een jaar geschorst. Er is dus nogal wat fout gegaan bij de club uit Mokum. Het amateurisme bereikte het hoogtepunt net voor de kwartfinale bekerwedstrijd tegen PSV. De materiaalman bleek per ongeluk aan iedereen hetzelfde shirt te hebben gegeven. Door een oplettende suppoost kon de fout net voor de aftrap hersteld worden. Of Onana steun krijgt van BLM is nog niet duidelijk. Wie wel steun krijgt is BMI-matters. Heb je last van obesitas en een BMI boven de 40, dan word je beloond met voorrang voor vaccinatie. Mocht je tegen de 40 aanzitten, dan adviseer ik je om deze week even rustig aan te doen.

Over rustig aan gesproken, in een gevangenis in Vught klopte corona ook op de poort. Dat krijg je als je toestaat dat als je zit de mondkap af kan. Over zitten gesproken, Sigrid Kaag heeft eindelijk haar vaste zetel verdiend bij de linkse onzintalkshow M. Ze oreerde dat we allemaal dood gaan als we nu niet milieutechnisch ingrijpen. Mocht je enige twijfel hebben, dood gaan we toch. Nog even over Heineken, die heeft de concurrentieslag tegen Corona verloren, met als resultaat 8000 man op straat. Kutbier ook.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme