1 0
Read Time1 Minute, 49 Second

Het was de week van het eerlijke en probleemloos verlopen verkiezingsstrijd tussen de onbesproken heren Trump en Biden. Vanwege de coronacrisis moesten vele burgers virusveilig per post stemmen. Na het nieuws dat Biden waarschijnlijk de nieuwe president werd, gingen de virusveilige poststemmers, iets minder virusveilig, massaal de straat op. Wie door corona een tijdje de straat niet op gingen, waren de werksters van de familie Oerlemans. Daardoor werden de Oerlemansjes slaaf van hun eigen appartementje en moesten ze zelf koken, afwassen, stofzuigen en allerlei andere vreselijk ondankbare slavenklussen uitvoeren. Daardoor werd wel duidelijk dat de gefortuneerde familie niet terug naar hun roots willen.

Wie wel heel graag even terug naar haar roots zou willen is koningin Maxima. Helaas gaat ook de eindejaarsvakantie naar haar Argentinië niet door. Sommige Oranjes hebben ook nooit geluk. Wie ook geen geluk hebben, zijn de inwoners van het stadsie Utrecht. Daar draaide de PvdA-baantjescarrousel op volle toeren. Burgermeester in spe Sharon Dijkstra rolde uit het rode burgermeesterfabriekje en werd in de maag van de inwoners van het nu nog mooie Utrecht gesplitst. Vanuit de rokende puinhopen in Amsterdam klonk een cynisch gegniffel en een fluisterend: nu Femke nog. U weet wel, die Femke die voorstelde dat op de elfde van de elfde de kinderen niet mochten zingen en dat ze daarom gestraft moesten worden met spruitjes in plaats van snoep. Eindelijk doe ik iets wat de leidster van de Groene Khmer wil en dan wordt dat beloond met 4 stenen door het raam, dankbare K-woorden en een rood, geverfd hakenkruis op de deur. En dan bedoel ik niet de interim trainers die bij Sharons plaatselijke FC op de bank zitten.

Wie ook niet relaxed meer op de bank zit is Connie Witteman, nadat zij was bedreigd door haar valse buurman Albert. In plaats van Connie door de gang te trekken, trok Albert snel zijn keutel in. Wie ook trok was voorvechter van vrije meningsuiting Sait Cinar. Die trok zijn wapen en schoot op een foto van Geert Wilders. Dit kwam in de Tweede Kamer op felle bewoordingen aan zijn adres te staan, want hoe haalde Sait het in zijn hoofd om de natuur zo te verstoren.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme