0 0
Read Time1 Minute, 47 Second

Het was wederom een week waarin er opnieuw een aanslag plaatsvond. Plaats delict: Wenen. Gevolgd door harde bewoordingen van Macron en Kurz en natuurlijk het standaard verhaal over medeleven door onze minister-president. Inderdaad, Wenen is om te janken. Wat ook om te janken was, is de dood van 007-held Sean Connery. De man die van iedere film een succes wist te maken. Want dat niet elke film een succes wordt, daar kan stijlicoon Fred van Leer meer over vertellen. Die rookte zichzelf af voor de camera en werd nog bekender dan dat hij al was. Het duurde ook niet lang totdat Fred ingestort afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Lieve Fred, maak je geen zorgen. Ook de Nederlandse ‘Engelbert Humperdinck’ René le Blanc is ingestort. Eerlijk is eerlijk, ik zie liever jou ‘trekkend’ aan een joint dan René zingend op tv.

Over ziekenhuisopnames gesproken, ex-topvoetballer Maradonna moest een hersenoperatie ondergaan. Specialisten hebben onder het bolletje van Pluisje gekoekeloerd en kwamen tot de conclusie dat er niks, maar dan ook helemaal niks te vinden was. Diego is naar huis gestuurd, met de mededeling dat hij met deze wetenschap zich zo snel mogelijk kandidaat moet stellen voor het presidentschap van Amerika. Op het moment van schrijven is namelijk nog niet bekend wie er gewonnen heeft. Wint Trump, dan jankt de media. Wint Biden, dan moet er veel moeite gedaan worden hem ervan te overtuigen dat hij heeft meegedaan en ook nog heeft gewonnen.

Wie zeker gewonnen heeft dat ben ik. Want ik mocht me verblijden met een prijs van de Postcode Loterij die me recht gaf op een vega-maaltijd bij de Appie. Een slager en vleesvervangers, zou zout heb ik het nog nooit gegeten. En als ik het over vega heb, dan denk ik aan de Partij voor de Dieren. Die waren in shock dat er twee ontsnapte apen lafhartig werden afgeknald in DierenPark Amersfoort. De partij sprak van een racistische, beestachtige moord. Na de haas, de eekhoorn en het konijn is nu ook de aap een bedreigde diersoort in Nederland. Over het feit dat er een metro over een walvisstaart reed bleef het angstvallig stil.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme