1 0
Read Time1 Minute, 47 Second

Het was de week dat het populaire duo Rutte en De Jong een achteraf garage-persconferentie gaf. Buiten de standaard waarschuwingen om, mompelde De Jong dat de maatregelen zeker tot de kerst zullen duren. Horeca Nederland gruwelde en sidderde bij de verborgen berichten van dit duo. Wie ook sidderde was onze eigen politieke held Rob Jetten. Gek genoeg had het coronavirus hem te grazen genomen. Gelukkig hoefde Robke niet in zijn favo positie op zijn buik in bed te liggen en had hij zelfs tijd om de deur te openen voor de vriendelijke Farmer Defence Force-boeren. Die boden hem geheel terecht een fruitmand aan. Achteraf vond zieke Robke het toch wel een beetje intimiderend en bedreigend. Godzijdank hadden de boeren geen bananen in de fruitmand gelegd, anders was het ook nog seksueel intimiderend geweest.

Wie zeker niet meer seksueel intimiderend was, is leeswonder Femke Louise. Haar relatie strandde omdat ze door het leren lezen geen tijd meer had om haar vriendje te vermoeien. Nu ik toch aan vermoeiend denk, dan denk ik aan de loonsverhoging voor de zorgmedewerkers. Minister Stieneke van der Graaf vergiste zich in haar stem, omdat ze normaliter bij dit onderwerp de kuierlatten neemt. Afijn, de motie werd aangenomen en niet uitgevoerd. De motie ‘nog harder klappen voor de zorg en huilen voor de horeca’ werd wel aangenomen.

Over huilen gesproken, dan kom je al snel op Frankrijk. Daar vielen weer wat doden door een terreurdaad. Waarschijnlijk onder luid gejuich van ene Erdogan. De man die beveelt dat niemand in Turkije nog Franse producten mag kopen. Een bedreiging die bij het bedrijf Porc au Grain lachend werd weggewuifd. Als ik het dan toch over wegwuiven heb, dan kom je al snel uit bij het multiculturele tv-programma Opsporing verzocht. Dit nuttige programma krijgt minder zendtijd, met als doel de criminaliteit terug te dringen. Want als je iets niet weet, is het niet alsof het niet gebeurt is. Wat wel gebeurde was het slopen van een corona-teststraat in Breda. Misschien is het een optie om, net als in Venlo, de vervelers een kroegelftal op te laten starten om deel te nemen aan de voetbalcompetitie.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme