3 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week dat de Oranjes, ondanks alle corona-ellende, besloten om het wederom eens lekker op z’n Grieks te doen. Stiekem achterlangs, met een dikke vinger voor het wanhopige volk. Ik snapte al die ophef niet, het is toch immers de normaalste zaak van de wereld dat de Oranjes in crisissituaties vluchten? Denk aan Wilhelmina in oorlogstijd. Na een smeekbede van Rutte, kwam koning Willem eindelijk met een verklaring dat hij best wel een beetje dom was geweest.

Over verklaringen gesproken, in Frankrijk werd een leraar van zijn kopje ontdaan door een islamitische terrorist. De beste man had in de klas wat spotprenten van Mohammed laten zien en moest dat bekopen met de dood. Terwijl de Franse bevolking verbijsterd de straat op ging, waren de Nederlandse politieke deugneuzen nog aan het uitzoeken waarom deze leraar zo fout was geweest. Toen heel Frankrijk live de herdenking van held Paty aanschouwde, beseften onze Haagse lafaards eindelijk dat ze ook met een statement moesten komen. Wel een veilig statement, want wie wil er nu stemmen verliezen? En als je denkt dat al die links georiënteerde talkshows dit als prime item zagen, dan heb je dat mooi verkeerd. In het kabeltje gasten zit nu eenmaal niemand die tegen het ja en amen-format is.

Als ik het dan over ja en amen heb, dan denk ik aan onze Femke. Zij ziet graag dat het Amsterdamse publiek zijn NSB-jas aantrekt, om stadsgenoten te verraden als ze om 1 minuut over acht met 2 kratten bier over straat wandelen. De gedachte alleen dat er momenteel wat te vieren valt in de hoofdstad is al te bizar voor woorden. Wie wel wat te vieren had is Badr Hari. Na jaren van negativiteit kwam hij eindelijk positief in het nieuws. Lange Frans kwam weer wat minder positief in datzelfde nieuws. Zijn account werd van YouTube verwijderd. Dat krijg je als je je liedjes opzegt en corona ontkent. Wie corona ook ontkende waren de ruim 200 godlallende gelovigen uit Barneveld, maar die kwamen dan ook uit een ei.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme