9 0
Read Time1 Minute, 43 Second

Het was de week van de lange wandeling. Partij voor de Dieren-waakhond Ouwehand besloot haar bezem thuis te laten en ging lopend ten velde, speurend naar onregelmatigheden. Eenmaal aangekomen op het terrein van boer Gerjan zette ze haar NSB-neus op en maakte melding van een stuk rood, vervuilend plastic in de sloot van de boer. Al twitterend trachtte ze de NVWA en al haar gehoorzame deugneuzen te mobiliseren. Toen het puntje bij het paaltje kwam, bleek Ekster volledig mis te zitten. Twitterend Nederland maakte haar trending en na een vlotte zes dagen reageerde ze dat ze fout zat. Wat bleek? Esther had geen wifi in fabeltjesland. Gelukkig maakte ze haar excuses en bood aan om een dag lang kraaien te verjagen op de weide middels haar aanwezigheid.

Over verjagen gesproken, orgelman Ruud Bandiet werd door het groene slinkse stadsbestuur verjaagd uit het centrum van onze hoofdstad. Olijke nootjes mogen de stad kennelijk niet opleuken. Het aanbod om enkel de dodenmars te spelen op de Dam sloeg hij beleefd af. Wie niets afsloeg was gekke Gretha. Zij kreeg een miljoen gestort voor haar onophoudende activisme ten faveure het klimaat. Papa en Mama Thunberg hebben reeds besloten het geld te spenderen aan een kloon van Gretha, zodat ze over 6 jaar financieel onafhankelijk zijn. Over onafhankelijk zijn gesproken, rasartiest Typhoon mocht in het tegenwoordig gekleurde programma Zomergasten zijn verhaal doen. Waarbij bleek dat hij bij elke haal zuurstof racisme inademt. Mijn advies is: stop met ademen. En over zuurstof.

Lampjes op het corona-dashboard flikkerden weer omdat jongeren plotsklaps wel gevoelig zijn voor het virus. Het RIVM zat er dus wederom naast. Deze instantie is nu bang dat, na de boeren, zieke, jonge mensen komen protesteren voor hun bunker in De Bilt. En als ik het over protesteren heb dan denk ik aan glibber Rutte. Die voor de Nederlandse bühne moeilijk deed in de EU-top over corona-vergoedingen, maar daarna vlot een kruisje zette onder een akkoord wat vele miljarden gaat kosten. En nog even Trump, stem Kanye voor een beter Amerika. Woehaha!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme