0 0
Read Time53 Second

Of luister: (ook beschikbaar op Spotify, iTunes en Google Podcasts)

Ayahuasca, moeten we het beschouwen als een therapeutische plant of een gevaarlijk hallucigeen brouwsel? Of sluiten die twee elkaar niet uit? de ayahuasca ervaring en ceremonies zijn gehuld in mysterie, maar vrijwel iedereen die er ervaring mee heeft gehad lijkt overtuigd te zijn van de helende werking. Tegelijkertijd onderzoeken wetenschappers nieuwe vormen van therapie met gebruik van psilocybine en ayahuasca.

Veel mensen lijken ook een nieuw wereldbeeld te ontwikkelen na één ervaring met ayahuasca. Ze komen zogenaamd in verbinding met een spiritueler beeld van de werkelijkheid en voelen zich onderdeel van iets groters. In deze aflevering spreken we met iemand die een ayahuasca ervaring heeft gehad en wiens leven drastisch getransformeerd is, voor het positieve.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Shad Raouf

Written by Shad Raouf

Ik maak podcasts met filosofen, politici, experts en opiniemakers over actuele vraagstukken. Alle podcasts zijn ongeknipt zodat jij je eigen mening kan vormen.