39 1
Read Time2 Minute, 7 Second

Ik ga iets opbiechten. Iets dat ik altijd voor me heb gehouden. En niet voor niks. De eerste keer dat ik mocht stemmen heb ik dat op D66 gedaan. Ja, ik was jong en onschuldig. En Paars 2 moest er komen. Tenminste, dat vonden mijn ouders die een ongekende hekel hebben en hadden aan het CDA, dat door deze coalitie eindelijk niet meer regeerde. En eerlijk is eerlijk Paars 1 was best te pruimen. Het vervolg was een drama, zoals u wellicht weet. Niet alleen mijn politieke kleur is veranderd. Hetzelfde geldt voor D66. Want waar het vroeger een middenpartij voor de weldenkende atheïst was is het nu een doorgeslagen identiteitspolitieke inrichting geworden.

Dat die trekpop van een Jetten niet veel verder kwam dan een Godwin te maken toen hij werd afgedroogd door Thierry Baudet in het debat over CETA, zegt genoeg. Zo reageren ook andere linkse “denkers” met het intellect van een spliterwt. Je wil inhoudelijk met ze praten en als je ze dan met feiten onder de tafel hebt geluld roepen ze dat je een nazi bent en rennen weg. Vroeger kreeg je daar een pilletje voor, tegenwoordig applaus. Of wat dacht je van dit:

Bij een handelsverdrag, dat alleen maar in het belang is van multinationals, komt hij aankakken met ‘gender’ om eens met de Canadezen over te kletsen. Rob Jetten, de man die twee vrouwen in hoofddoek door Iran achter hem aan liet lopen om veilig met zijn homovriendje daar de toerist uit te kunnen hangen en niet aan een hijskraan. Die wil het hebben over ‘gender’. Wat is dit voor debiel? Nou, in werkelijkheid kan hij er weinig aan doen. De hele partij is namelijk rijp voor het gesticht. Wat dacht je van hun nieuwe plan.

Tweehonderdduizend Afrikanen halen voor werk in de bouw. Hij zegt het echt. De bouw die op zijn gat ligt door de administratieve stikstofcrisis van D66. Nederlandse bouwvakkers zitten thuis door hun beleid, maar we gaan nu scheepsladingen Afrikanen halen die geen enkele ervaring hebben. Nou ja, misschien een hutje bouwen van opgedroogde koeienstront, maar niet in Westerse bouw. En ons land is al overspoeld met kansloze Afrikanen. Waarom doen die dat werk niet? Precies, omdat ze dat niet hoeven van D66. Die krijgen een huis en een uitkering en lachen zich drie slagen in de rondte. Ik heb maar een conclusie: D66 is een gevaar voor ons land geworden.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org xVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “12-uurtje D66 is een gevaar voor ons land

  1. Het is natuurlijk wel een beetje heel erg aanstellerietus zo’n twaalfuurtje als deze. Hoewel ik de godwin rondom ceta ook niet snap moet je eerlijk zijn jij wilt straks je reet niet laten wassen door een robot, niet alle jongeren gaan de zorg in. Dan heb je migranten nodig voor dat soort werk. Of we zouden moeten denken aan leeftijdsbeperking.

  2. Jouw antwoord laat zien dat jij één van de 80% bent die toen er volop over CETA en andere handelsdictaten werd gerept het te druk hadden met zichzelf. CETA houd veel meer in, CETA is een KNECHTINGS dictaat. Ga nu niet vragen naar info, die moet je nu zelf maar bijelkaar spitten. Ik ben niet van plan om luie achteroverhangers het leven gemakkelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.