25 2
Read Time1 Minute, 34 Second

Je zou verwachten dat voor de verlichte geesten van links de Islamitische Republiek Iran een gruwel is. In plaats van regenboogzeebrapaden worden homo’s daar op het marktplein opgehangen. Geen vrouwenquota, maar religieuze politie die je oppakt als jouw verplichte hoofddoek een beetje scheef zit. En dan hebben we het nog maar niet over alle andere schendingen van mensenrechten in de theocratie. Laat ik het zo zeggen, het is niet echt de Grachtengordel. Maar niets is minder waar.

Natuurlijk vinden ze het niet een heel gezellig land, al ging Rob Jetten er nog op vakantie. Dat deed hij met twee vriendinnen die fungeerden als de vrouwen van Rubberen Robbie en zijn man. Beetje rondreizen door het homohatende land vond Jetten blijkbaar geen enkel probleem, maar hij had toch niet zo’n zin in een strop om zijn nek. Enfin. Na veel dreigementen van Iran was het voor Amerika genoeg en schoten ze met een raket een schoft van een generaal richting zijn 72 maagden. Niks aan het spreekwoordelijke handje zou je zo zeggen. Het was immers een man die terroristen steunde en die liters bloed aan zijn handen heeft. Maar dan misreken je de haat ten opzichte van Trump. Als Obama die raket had afgeschoten had hij zo zijn tweede Nobelprijs voor de Vrede op de schoorsteenmantel kunnen zetten, maar Trump doet in de ogen van links alles fout en dus is er volle steun voor zijn tegenstanders. Ook al zijn dat de islamofascisten van Teheran.

In Iran en Irak werd de dood van Soleimani gevierd, maar op de redacties van de Nederlandse media liepen de tranen over de wangen. Het NOS Journaal hing nog net niet de vlag halfstok voor Soleimani. Bij Buitenhof mochten twee pro-Iran “experts” aanschuiven om te rouwen. Steeds openlijker laat de mainstream media in hun kaarten kijken. Alles wat ons bedreigt omarmen ze. Fascinerend.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme