32 0
Read Time1 Minute, 19 Second

Niet zo heel lang geleden werd Hans Janmaat nog veroordeeld voor de slogan Vol=Vol. Absurd dat je voor zo’n tekst door een rechter een straf krijgt opgelegd, het is namelijk een vaststaand feit. Als je een glas hebt met de inhoud van 0,3 liter kan je er maar 0,3 liter ingieten voordat het overstroomt. Natuurlijk wist de rechter dat ook wel, alleen toen werden politieke processen een stuk openlijker gevoerd dan tegenwoordig, zoals bij Geert Wilders.

Janmaats Vol=Vol ging over hoeveel inwoners die dit land kan hebben voordat het overstroomt. Hij deed die uitspraak begin jaren ’90 toen er zo’n 15 miljoen mensen in Nederland woonden. Volgens hem was dat meer dan genoeg om een land functioneel te houden. We zitten nu op dik 17 miljoen en de verzorgingsstaat kraakt in haar voegen. Het land lijdt aan een totaal infarct omdat er veel te veel mensen van alle voorzieningen gebruikmaken en er veel te weinig mensen zijn om dat allemaal te financieren.

In 2060 heeft Nederland volgens het CBS 19,6 miljoen inwoners, waarvan 39% een migratieachtergrond. Wat betekent dat tegen die tijd Nederland onbewoonbaar is. Het land uit onze jeugd bestaat nu al nauwelijks meer, dan zal het onherkenbaar zijn. Politiek en media vertellen ons dat we daar niet zo over mogen zeuren. Want dan zijn we immers heel erg xenofobisch. Maar het is vrij simpel. Als er niet heel snel iets verandert aan het beleid van open grenzen hebben mijn kinderen hier geen toekomst. Liever gezegd, heeft dit land geen toekomst.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme