14 2
Read Time1 Minute, 0 Second

Sinds een handvol idioten op de tribune van FC Den Bosch racistische bagger richting een donkere speler schreeuwden is de media in ons land in rep en roer. We blijken een intens racistisch land te zijn waar de straten verlicht worden met brandende kruizen en de nationale klederdracht een lange witte puntmuts is met kijkgaten, zodat je kan zien in welke boom er het beste gelyncht kan worden.

Nu is Nederland in werkelijkheid het minst racistische land van de wereld. Juist minderheden worden hier heel goed beschermd en er is zelfs sprake van positieve discriminatie. Als je alleen al ziet hoe het hele land in pure hysterie verandert omdat een paar mensen Zwarte Piet als iets beledigends zien, kan je toch moeilijk stellen dat we hier een intolerante samenleving hebben.

Het is dan ook een uitwas van de verschrikkelijke en alles vernietigende identiteitspolitiek. Blanke autochtonen moeten dagelijks aanhoren hoe slecht ze zijn, dat ze diep van binnen niet deugen en zich dood moeten schamen voor hun huidskleur. Juist dat is verregaande racisme, maar daar heeft niemand het over in de media, aangezien het hier om de blanke huidskleur gaat. Oh wacht, dat noemen ze nu wit omdat blank te vriendelijk klinkt.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme