10 0
Read Time1 Minute, 57 Second

Het was natuurlijk de week van kleine Dré Hazes. Die, zoals het een wereldster betaamt, zijn prachtige vriendin aan de kant schoof. Gelukkig, een eenzame kerst zit er voor hem niet in want de altijd beschikbare Bridget bood de helpende hand. Na het opzeg-appje van Dré aan zijn ex beweerde dit nieuwe boulevardkoppel dat ze pas een week wat hadden. Terecht dat Dre ook stelde dat hij de laatste week door een hel was gegaan, dat had fridge Bridget al vlot voor elkaar gekregen.

Wie ook door een hel gaan zijn IS-kinderen. Belachelijk eigenlijk dat moordende en verkrachtende pa onder luid gejuich van meeloper ma nog tijd vond om kinderen te maken. Gelukkig valt de appel niet ver van de boom, dus was het voor rechtspreker Vetter geen bezwaar de kindjes te laten ophalen. Natuurlijk wel met de wetenschap dat het moordgezin weer snel herenigd wordt tot one happy family.

Ook onze eigen groene god Jesse Klaver was bijzonder happy. Niet omdat hij ganzenpolitiek bedrijft -lees door je strot duwt wat je niet wilt-, maar omdat hij door Times Magazine uitgeroepen werd tot Leider van de toekomst. En inderdaad deze groene goeroe leidt ons allemaal lachend de afgrond in. Opperleider Mark kwam ook weer eens opdagen. De held van verkeersbordenmakend-Nederland bleek zelf ook een giga bord voor zijn kop te hebben. De buigslaaf van de oppositie laat heel Nederland weer 100 km per uur rijden wat voor de D66-jugend nog veel te hard is. Je weet onder de invloed van drugs en Jetten is alles te hard.

Er was ook goed nieuws want, vers van de pers kwam het nieuws dat onze dienders een stroomstootwapen ter beschikking krijgen. Voor die verwarde terroriserende vrouw uit Alkmaar was dat net te laat. Die werd tijdens de aanhouding 3 x door het hart en 2 x door het hoofd geschoten. Navraag bij desbetreffende agent of deze dame beenloos was bracht geen eenduidig antwoord. Godzijdank staat de intocht van de Sint voor de deur zodat onze sterke arm met dit wapen kan oefenen op alle pro- en anti-Piet demonstranten die hoogst waarschijnlijk het jaarlijkse kinderfeest verpesten.Onder het motto natuurlijk van ́Zie ginds komt de stroomstoot`. Dus voor alle kinderen in Nederland, veel plezier tijdens de intocht met veel strooigoed en cadeautjes en zo weinig mogelijk gummieroe en botsplinters.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme