19 1
Read Time49 Second

D66 heeft twee dames in het kabinet zitten met een bijzonder warm gevoel voor ons land. Waar minister Ollongren liever wilt dat u uw mond houdt opweg naar een Europese superstaat en daarvoor het referendum heeft geschrapt, heeft haar collega minister Kaag van Buitenlandse Zaken ronduit een hekel aan u. Wil Ollongren dat u zich niet met de democratie bemoeit, Kaag vindt u net zo erg als het regime van massamoordenaar en dictator Assad. In eerste instantie werd op het congres van D66 Syrische vluchtelingen gewaarschuwd voor de Nederlandse media, wat al absurd is omdat zij namelijk juist in de pas lopen met de overgefeminiseerde welkomscultuur, later werden wij, het Nederlands volk, door dezelfde drek getrokken en werden mensen die hier niet op onze uitnodiging, maar wel op onze kosten vertoeven gewaarschuwd voor ons.

Ik ben per definitie niet voor gewelddadige revoluties, maar mevrouw Kaag heeft zich met haar uitspraken gepositioneerd als vijand van ons volk. Als dat niet ongestraft blijft, wat dan nog wel?Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme