12-uurtje van Jan Roos, Ihattaren

Jan Roos
Read Time44Seconds

Dat in Nederland geboren Marokkanen voor het Marokkaanse voetbalelftal kiezen is vrij normaal. Tenminste dat ze die keuze maken. Ik vind het absurd. Je bent hier geboren en getogen. Je leeft hier, de maatschappij heeft in je geïnvesteerd, de voetbalclubs hebben je hier opgeleid en om dan te kiezen voor het land waar je opa is geboren is niets anders dan een middelvinger naar ons land. Dat het grote talent Mohamed Ihattaren nu die trend doorbreekt is niet zomaar wat. Natuurlijk kan je in Oranje veel meer bereiken op het wereldtoneel, dan met Marokko. Alleen dit is niet alleen sportieve keuze of keuze voor een carrière. Ihattaren wijst ons land niet af. En dat is voor Marokkanen uniek. Ik vind dit echt een opsteker voor de integratie, wat zeg ik het is het begin van een revolutie.

Nav de publicatie: “Ihattaren kiest voor Oranje” in de Telegraaf

160

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

12-uurtje van Jan Roos, VVD

Met het spreekwoord 'Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, maar...' dek je de lading niet eens. Bij elke verkiezing vullen ze toch maar weer dat rode rondje van de VVD in. Ik ken er velen.
Jan Roos

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!