2 1
Read Time24 Second

Frank en ik waren erbij. En we waren trots dat we mochten participeren. Live. Eerst via Twitch en uiteindelijk Periscope hebben we de hele optocht vastgelegd van Voorst tot hartje Den Haag. Hieronder een korte impressie hoe dat is gelopen en dit weekend ongeedit het interview met Natalie de Kruif die het ons mogelijk maakte dat we mee konden. #dankjewel

Zaterdag komt er nog een uitgebreid verslag van de dag met een goed gesprek met Natalie. Stay tuned!

Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”