1 1
Read Time1 Minute, 27 Second

Wij van Saltmines hebben aan het begin van dit jaar heel wat lijstjes gemaakt, meer daarover onder deze link. Hele belangrijke lijstjes met dingen zoals:

Top 10 Dingen die we in 2018 niet meer hoeven
1. Peter R. de Vries
2. Dit kabinet
3. De NPO
4. Managers die managers managen
5. Omvolking, islamisering, salafisme en Aboutaleb
6. Anonieme, laffe trollaccounts op Twitter (op verzoek van Russell’s Teapot)
7. Het WK in Rusland (en horen we hier op de redactie: Ook Qatar!)
8. Politieke partijen met Jan Dijkgraaf als lijsttrekker
9. GroenLinks meetups met de Jessias (Winnaar Miss GeenStijl 2017)
10. Frans Timmermans & de rest van de EU

Echter, prominent met stip bovenaan staat Minder Peter de Vries! Ja, we laten de R. weg, zodat lekker opvalt wat een doodnormale, onbetekenende naam deze man eigenlijk heeft. En wij hebben goed nieuws voor de gemiddelde Nederlander: er komt minder Peter op televee!!

De Telegraaf schrijft dat, twee weken na de eerste uitzending, er nog slechts 131.000 mensen zapten naar SBS om naar Peter te luisteren. Behoorlijk teleurstellend, en de fakkel van de misdaadjournalistiek wordt nu dan ook doorgegeven aan Jens Olde Kalter, die ook 2 voornamen heeft, maar in tegenstelling tot Peter zijn zijn twee voornamen niet verzonnen. Het programma van Jens heet ‘Foute Boel’, en ik ga er persoonlijk niet naar kijken, want ik heb een leven en wie de f* kijkt nog TV tegenwoordig?

Anyway: op naar de totale ineenstorting van televisieënd Nederland en hup Nieuwe Media!

En over dat laatste komen we binnenkort trouwens met echt leuk nieuws! #SpannendVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”