1 0
Read Time1 Minute, 4 Second

Ook weer iets wat onze media en overheid compleet ontgaat: de, niet historische, slavenarbeid dat nog steeds in de EU en zelfs hier in Nederland de vrije hand heeft. Kent iemand bijvoorbeeld dit restaurant? Waar het Parool doodleuk schrijft over “Blij personeel“. #HOEDEF#$%NAIEFBENJEDAN???

In de Vice documentaire hieronder meer. Waaronder het interview van Professor Korea Studies Remco Breuker aan de universiteit van Leiden:

Bij fundamentele mensenrechtenschendingen kan de FIFA ook niet ontbreken natuurlijk. Ook zij gebruikt doodleuk slavenarbeid om de stadion’s te bouwen voor het aankomend wereldkampioenschap balletje trappen in de “parel des menswaardigheid” Qatar. Zoals uit de documentaire blijkt, heeft de NAVO ook niet bepaald een broertje dood aan slaven noch Noord Koreanen, shhh potentiele vijand, te laten sleutelen aan haar schepen…

De Volkskrant schrijft op 29 mei:

De dwangarbeiders leveren het regime in Pyongyang jaarlijks tussen de 1 en 2 miljard euro op en dat is zeer welkom omdat veel andere bronnen van buitenlandse valuta door de sancties zijn opgedroogd.

Zo zie je maar weer dat onze politici hun uiterste best doen om een steentje bij te dragen om krankzinnige dictators aan de macht te houden.

Dit kan alleen in Nederland en de EU waar onze principes goedkoop door compleet incompetente politici worden verkocht.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”