0 1
Read Time6 Minute, 52 Second

– Zwijndrechtse ondernemer en rechts politiek activist R vGemeren wil een nieuwe partij.

– Hij zal zijn Kamersalaris weggeven aan NL goede doelen; de leden beslissen welke.

– De partij moet tussen VVD/CDA en FvD/PVV ín staan. Tegen graaien zijn. Voor Hanze10.

– FvD zit in cordon sanitaire door gemankeerde Baudet; ze zullen nooit mee mogen doen.

MKB-ondernemer en eigen vastgoedverhuurder R.vGemeren uit Zwijndrecht wil dat er een nieuwe politieke partij op rechts komt in Nederland. Hij hekelt de graaicultuur waarbij politici zichzelf en hun vrindjes verrijken. FvD ging alles ánders doen, maar blijkt ‘meer van hetzelfde’. Baudet en zijn incrowd deden het per saldo gewoon allemaal voor het geld, zo zal hij binnenkort onthullen op zijn nieuwe website www.defoutenvanFVDbaudet.nl. Van Gemeren is al langere tijd zeer kritisch over Baudet cs.

Volgens hem is overduidelijk te zien dat ‘’FvD een soort PVV 2.0 is geworden en net zo goed in politieke uitsluiting zit als Wilders. Baudet heeft het veel te bont gemaakt en denkt dat hij zich van alles kan permitteren. Politiek Den Haag vindt hem echter abject. En terecht. Na uitspraken als: ”in al uw beperkingen” tegen een mede-parlementariër, ”jullie met jullie miserabele Drs.-titels, ik ben tenminste Dr.”, ”jullie gaan allemaal vervangen worden” ”beneden mijn waardigheid”, ”VVD is een kut-partij”, ‘‘links is net als herpes, komt altijd weer terug”, ”wat vind je mijn neuk-hok” als benaming van zijn TK-werkkamer, ”ik ben de befkoning van Amsterdam” ”pop is enorme kutmuziek”, het ‘’ondoordachte provinciale geklooi’’, en de naaktfoto word je totaal niet meer serieus genomen. Al die zetels zijn dus verloren. Je hebt er niks aan’’.

Hij vervolgt: ‘’Wil NL overeind blijven tegen de EU-moloch dan moet er een partij komen midden tussen VVD, CDA en FvD/PVV in’’. Eén die voldoende groot is om VVD en CDA naar rechts te bewegen. De crux zit hem daarbij o.a in zijn Hanze10+ voorstel. ‘’Nexit gaat nooit gebeuren; 80% van de nederlanders wil én durft het niet. Bij de VVD is dat zelfs 96%. FvD haalt dus veel te weinig van de VVD af; Baudets belofte dat hij de VVD ging vernietigen en tot onder de 10 zetels ging brengen, is totaal mislukt. FvD is met zijn Nexit-wens en het denigrerende gedrag van Baudet een stofzuiger die te ver van het CDA en VVD af staat; je zuigt wat zand weg maar niet de steentjes. Dat moet ánders’’.

Van Gemeren bepleit een aparte staatssecretaris ‘Hanze10’ die intensief contacten gaat leggen met die 10 zogenaamde ‘slechtweer-landen’ waarbij door onderlinge afspraken Duitsland en Frankrijk ingekapseld gaan worden en omver getrokken gaan worden. ‘’Aan Salvini en Orban hebben we hele goede leiders daarvoor. Maak deals onderling, teneinde echt een vuist te maken tegen Merkel en Macron (‘’we gaan stoppen met jullie hegemonie’’). Zeg bijv tegen de poolse regering; ‘’je krijgt hulp van ons op het gebied van agriculture als jullie ons helpen onze onterechte uitkeringen/fraude aan werkloze Polen te stoppen’’. Nexit is ‘blijven dromen’ en ondertussen gaat alles gewoon dóór, DOE echt iets, via onderlinge afstemming.

De Initiatiefnemer maakt zich grote zorgen om Nederland en de Nederlanders. ‘’Er moet echt na 2021 een realistisch rechtse coalitie komen, die dingen gaat herstellen, of het is verloren”. FvD zit als de 3e keeper op de reservebank te schreeuwen naar het veld dat iedereen het fout doet. Dat werkt niet. Er moet een nieuwe oude Bolkestein-VVD van nu ontevreden VVD-ers terugkomen, aangevuld met rechtse christenen van het Lubbers-CDA tijdperk. Daarbij nog gevoegd de realistische FvD-ers die Baudet ook veel te veel een megalomane narcist vinden. Op die plek ligt nu het elecorale gat. Gaan er 4-6 zetels bij de VVD af, 4-6 van het FvD en 2 van het CDA dan heeft zo een partij al ca.12 zetels en ben je door je dreiging meteen de sleutel. Dan móet de huidige VVD terug naar rechts komen, of er volgt wederom een volledige tweestrijd, met dan wél scheuring tot gevolg, a la Rutte-Verdonk in 2006. Dit is cruciaal. Rechtse VVD-ers die zouden overlopen naar mijn initiatief, worden daarom helden. Een nieuwe partij op die plek, die ‘’levert’’, kan zelfs naar 30 zetels gaan’’.

Zijn daar concrete aanwijzingen voor? ‘’Ja, er is heel veel onvrede bij een groot deel van de nog rechtse nette VVD-ers. Kijk maar naar de burgemeester van Purmerend, Don Bijl, die zijn VVD-lidmaatschap opzegde, na 50 jaar. Zijn motivatie daarvoor was veelzeggend. Zij voelen zich gegijzeld door Rutte cs, maar de stap naar FvD en PVV is nu nét te groot. PVV heeft geen leden, is te extreem, en heeft een stigma. FvD met Baudet vinden veel mensen té elitair, neerbuigend en verwaand. Hij blijkt zelf ook gewoon geld uit te delen aan zijn vriendjes en smijt ermee. Hij wil alleen een digitale/ Facebook-partij. Geen afdelingen in het land, geen vrijwilligers. Maar zó bereik je dan het platteland niet.

Waarom is die partij er dan nog niet? ‘’Die goede VVD-ers durven zelf het initiatief niet te nemen. Ik ga daarom die partij bouwen en aan de juiste doelgroep geven. Ben daar na Ottens aankondiging zelf aan begonnen. Ik heb al 25 interessante mensen die mee willen doen. Influencers, schrijvers, opinie-makers, deskundigen, website-beheerders, bloggers’’, Van Gemert zal binnenkort een kantoorruimte en inventaris ter beschikking stellen. Indien nodig stelt hij tevens max € 100.000 beschikbaar. Er moet dan een goede nette eerlijke normale family-man of vrouw komen als partij-leider. Die er echt voor de gewone Nederlandse bevolking is. De midden- én onderklasse. Niet de elite. Probleem-oplossend. Geen boreale filosofie; een toenemend aantal burgers hebben op dit moment aan het eind van hun salaris nog een stuk maand over. Of zien de teloorgang van onze rechtsstaat, van onze veiligheid, onderwijs, etc. Maar het moet niet extreem. Gewoon normaal rechts. En OPRECHTs.’’

Op de vraag of hij zichzelf daarmee bedoelt antwoordt hij: “10x liever niet. Laat iemand dat doen die dat kán, de bezieling heeft en dat leuk vindt. Mocht ik mij tóch verkiesbaar stellen voor de Tweede Kamer, dan zal ik iig afzien van het salaris. Ik wil geen zakkenvuller zijn. Zal het weggeven aan 8 goede doelen. Leden van de nieuwe partij zouden dan via stemming mogen beslissen naar welke doelen dat dan heen moet. Er moeten gewoon andere politici komen. Niet die beroepsbestuurders, maar kundige mensen uit de samenleving met een eerlijk en realistisch hart.

Waar blijft bijv VVD-er Van Haga, met zijn 30 miljoen. Die zou met mij mee kunnen doen met geld weggeven en zich zo rehabiliteren. Hij wordt er immers bij de VVD tóch uitgezet in 2021. En hij heeft dat Kamersalaris helemaal niet nodig. Twee partijgenoten die het weggeven aan goede doelen, dat zou wat zijn zeg. Nog nooit vertoond. Wie weet zijn er nog wel meer?’’

Henk Otten maakte na zijn royement bij FvD  bij Jinek bekend (en vandaag ook in de Telegraaf) ook een eigen partij op te willen richten. Van Gemeren ziet daar niks in. ‘’Otten is te veel ‘besmet’. Hij was lomp en grof tegen medewerkers, gooide alle vrijwilligers eruit, wilde een zo klein mogelijk kader, zonder partij uitrollen het land in, dus alleen een social media partij. En had zelf ook geld nodig. Ex-Lehman Brothers-bank medewerker   (de veroorzaker van de crisis in 2008), belegger, té rijk, en heeft geen charisma en is zonder visie.  Dat is allemaal niks’’.

Wel vindt Van Gemeren dat Otten het snapt qua positionering in het politieke spectrum. Ik ben er oprecht van overtuigd dat Otten 3 jaar lang zijn uiterste best gedaan heeft Baudet in dat midden tussen VVD en PVV te houden. Maar Baudet wilde gewoon persé de altright hoek in. Dat 5 uur durend diner met Jared Taylor, zijn held, was tekenend’’.

V Gemeren raakte enigszins bekend toen hij op DDS publiekelijk zijn FvD-lidmaatschap opzegde. En de sites www.defoutenvanVVDrutte.nl hier bekend maakte en www.defoutenvanCDAbuma.nl . Die van Rutte is op DDS koploper met bijna 6000 likes. Een ongekend hoge score.

Mensen die meer willen weten over zijn plannen kunnen mailen naar [email protected] .

 

 

 

 

 

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

R vGemert

Written by R vGemert

Politiek activist Op 'netjes' Rechts, hou veel van NL, zeer bezorgd, aub terug boeren/ gezond verstand. Werken/goed gedrag moet lonen. Netjes, eerlijk. al 30jr zelfst ondernemer.