116 44
Read Time1 Minute, 43 Second

Ooit was het Algemeen Dagblad een gerespecteerde Rotterdamse krant voor het volk. Met de komst van hoofdredacteur Hans Nijenhuis is het een links Amsterdams dagblad geworden, waar de grootste politiek correcte koekenbakkers het papier bevuilen met hun identiteitspolitiek. Een van de radicaalste is wel Chris Klomp, een rechtbankjournalist die af en toe ook over het weer mag schrijven. De eerste keer dat ik van hem hoorde was toen hij op twitter schreef dat het goed is als PowNed-verslaggevers, wat ik toen was, in elkaar geslagen zouden worden.

Klomp noemt iedereen waar hij het niet eens mee is op twitter een fascist en tegen borreluur, en dat begint al vroeg bij Chris, wordt zijn toon steeds agressiever. Hij is een duidelijk voorbeeld van iemand die een minderwaardigheidscomplex heeft omgezet in een meerderwaardigheidscomplex. Iedereen die hem geen gelijk geeft is in zijn bekrompen oogjes een fout mens. Ik had weinig last van hem, zeker nadat hij mij geblokkeerd had. Maar gisteren kreeg ik pardoes een Direct Message van hem. En die conversatie wil ik jullie niet onthouden.

Kap eens met die laster, Roos. Het staat je niet.

Ga weg.

Nope. Gedraag je eens. Je strooit met leugens.

“Gedraag je eens” hahahahaha

– Ja, wellicht teveel gevraagd, I know. Kleuter.

Wat kom je doen in mij DM? Echt, ga weg.

Vertellen dat je laster pleegt en je gedrag walgelijk is.

Ben je dronken?

Nee, jongen. Ik niet.

Oh ja, want dan val je vrouwen lastig en flikker je je eigen ramen in.

Haha. Je bent een triest mens, Jan. Heel triest.

Dat is uit jouw mond een compliment, druif

Is goed, jongen. Is goed. Lekker doorgaan met tonen wat voor walgelijk mens je bent.

Wat kom je hier dan doen?

Wijzen op je gedrag. Maar je bent te onvolwassen om daar mee om te gaan.

Je bent echt knettergek man.

Projectie jongen. De verhalen die wij horen, kloppen dus.

Dit is het niveau van een journalist van het AD. Dan snap je gelijk waarom steeds minder mensen die krant lezen.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme