2 0
Read Time1 Minute, 43 Second

https://soundcloud.com/user-887776257/dnz-podcast-4-kees-de-lange-over-klimaatalarmisme-in-de-kamer

Als we de retoriek van de Groene Khmer – Klimaathysterici, klimaatdrammers en klimaat-apologeten – moeten geloven lijkt het net of we nog maar 12 jaar te gaan of de wereld vergaat! Mensen als Alexandria Ocasio-Cortez die deze eschatologie daadwerkelijk verkondigen wordt ieder inhoudelijk debat direct gesnoerd.

Volgens hun retoriek is er namelijk geen tijd meer voor een debat. De wereld vergaat sowieso als we NU niks doen. Deze antiwetenschappelijke houding zien we ook qua aanhang steeds meer groeien in Nederland. Het klimaatdebat is helemaal in de ban van het neomarxistisch denken. Het prediken van een eindtijd zorgt ervoor dat de groen-rode brigades makkelijker hun dogmatische doctrines kunnen verkondigen. Immers niemand wil toch dat we het einde van de wereld tegemoet gaan?

Het klimaatdebat wordt gedomineerd door mensen zonder enige vakkennis. Vakdeskundige wetenschappers die nuances brengen in de demonisering van CO2 bijvoorbeeld worden meteen monddood gemaakt door het verwijt dat ze op de payroll staan van Shell.

Toch zien we scheuren ontstaan in de fictieve bubbel die de Groene Khmer heeft gecreëerd. Het stokpaardje: 97% van de wetenschappers …. bla bla, houdt al langer niet meer stand. Het is namelijk complete kolder dat 97% van de wetenschappers dezelfde mening dragen binnen dit debat. Echter is het bijna onmogelijk om deze fictieve statistiek uit het publieke debat te krijgen. Het is namelijk een van grote dogma’s waar men jarenlang mee is geïndoctrineerd.

Toch zijn er genoeg wetenschappers te vinden die met vakkundige expertise de klimaathysterie kunnen weerleggen. Eén daarvan is emeritus-hoogleraar en voormalig senator Kees de Lange. In een nieuwe aflevering van de DNZ-podcast gaat hij uitvoerig in op het gebrek aan klimaatwetenschappelijke kennis binnen ons beide Kamers.

Woordvoerders van de klimaat- en energieportefeuilles hebben vaak totaal geen achtergrond in deze vraagstukken, toch representeren zij het harde en kwalijke geluid van de klimaathysterici.

Kees de Lange geeft een interessante kijk op de achtergronden van het klimaatdebat in de Nederlandse politiek!

Het gesprek is te beluisteren op:

YouTube

Soundcloud

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme