Jan Roos keert terug: Echte Jan!

Frank van Dorp
Read Time1 Minute, 11 Seconds

Hij is er weer, de enige echte Jan Roos! En hij heeft zijn oude, succesvolle radioshow “Echte Jannen” weer opgepakt, nu hernoemd naar “Echte Jan” omdat hij vooralsnog de enige Echte Jan is die vast in de show meedraait.

In deze show laten Jan en een wisselende samenstelling van gesprekspartners hun licht schijnen over de actualiteit, op de oprechte, ongezouten en bij tijd en wijle politiek incorrecte wijze die u van dit programma gewend bent.

Deze week zijn Wierd Duk en Dion Graus te gast, en de heren bespreken onder meer:

  • Linkse mensen en de haat tegen andersdenkenden
  • Vluchtende Joden uit Europa en antisemitische immigranten
  • Vrijheid van meningsuiting op het Internet
  • Steve Bannon & onvrede onder gewone mensen
  • Het immigratiebeleid van Oostenrijk en Italië
  • Stef Blok
  • Dierenrechten en ritueel slachten
  • De Oostvaardersplassen
  • VrijLinks en de toekomst van links

Heel belangrijk: Jan is begonnen met een nieuw verdienmodel: BackMe, waarbij hij voor zijn inkomsten niet afhankelijk is van de grillen van een redactie of advertentie-inkomsten op YouTube, maar direct ondersteund wordt door zijn eigen fanschare.

Dus bevalt deze radioshow, en wilt u dat Jan er meer gaat maken? Wordt dan óók backer van Echte Jan, en ondersteun Jan met een klein bedrag per maand, al is het maar een enkele euro, zodat hij de shows kan blijven maken die u leuk vindt. U kunt u HIERRRRR aanmelden. Doen dus!

En dan nu, de eerste episode van Echte Jan:

10
Next Post

Identitaire jongeren in de knel

De afgelopen dagen konden wij genieten van een compleet nieuwe beweging . Het […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!