Chris in gesprek met… Astrid Oosenbrug

Ahmed Aarad
Read Time39Seconds

De leukste man van het Westland, stand-up comedian Chris van der Ende gaat in gesprek met interessante en leuke mensen. En dat mogen wij jullie brengen. Dit is de eerste in hopelijk veel meer gesprekken. Voordat je in de comments helemaal los gaat, ja 30 minuten is best lang anno 2017… Het geeft je wel een beter beeld wat er speelt en hoe iemand in elkaar steekt.

Ben je echter opzoek naar korte harde quotes? Of 30sec #ophef video’s? Dan moet je niet hier wezen, sorry. Wil je meer diepgang dan 100 woorden? Een open en politiek weinig gekleurd gesprek? Dan zou je deze serie eens best leuk kunnen gaan vinden. Wij, Chris en het kleine ijverige Saltmines-team, hopen je in ieder geval met regelmaat te verrassen met leuke interviews.

Geniet ervan!

 

0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Next Post

Politiegeweld Catalonië is precedent voor rest van EU

Politiegeweld Voor wie het nieuws uit Catalonië vandaag volgt, nee, u bent niet […]