0 0
Read Time40 Second

De leukste man van het Westland, stand-up comedian Chris van der Ende gaat in gesprek met interessante en leuke mensen. En dat mogen wij jullie brengen. Dit is de eerste in hopelijk veel meer gesprekken. Voordat je in de comments helemaal los gaat, ja 30 minuten is best lang anno 2017… Het geeft je wel een beter beeld wat er speelt en hoe iemand in elkaar steekt.

Ben je echter opzoek naar korte harde quotes? Of 30sec #ophef video’s? Dan moet je niet hier wezen, sorry. Wil je meer diepgang dan 100 woorden? Een open en politiek weinig gekleurd gesprek? Dan zou je deze serie eens best leuk kunnen gaan vinden. Wij, Chris en het kleine ijverige Saltmines-team, hopen je in ieder geval met regelmaat te verrassen met leuke interviews.

Geniet ervan!

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Ahmed Aarad

Written by Ahmed Aarad

Bestuurder bij stichting Open Source & Overheid, freelance ICT en Aanbestedingsjurist, distantieert zich van rechts/links denken heeft het liever over goed of fout en vindt dat integriteit niet te leren is. “If you are not a better person tomorrow than you are today, what need have you for tomorrow?”