39 40
Read Time51 Second

Ik heb mijn lidmaatschap van Forum voor Democratie opgezegd. Het werd steeds moeilijker om mezelf recht in de spiegel aan te kijken. En dus nu is de knoop doorgehakt. Dat betekent vrijwel zeker dat ik door de partij niet meer ingehuurd zal worden als mediatrainer, maar geld maakt niet goed wat mijn gevoel mij aangeeft. Ik heb mezelf meerdere malen aangeboden om binnen FvD puin te ruimen. Om te voorkomen dat Thierry weer vreemde dingen roept of twittert waar je het schaamrood van op de kaken krijgt. Dat er iemand binnen de partij is die niet naar zijn pijpen danst. Ik was niet nodig. Liever gezegd, ik kreeg van hem te horen dat ik de verkeerde bloedgroep heb. In eerste instantie vond ik dat nogal een belediging. Maar uiteindelijk blijkt Baudet daar gewoon gelijk in te hebben. Ik heb niet de juiste bloedgroep. En daar mag ik verdomde blij om zijn.

PS: Er zullen binnenkort heel wat kopstukken volgen, heb ik vernomen.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “12-uurtje Verkeerde bloedgroep voor FVD

  1. Wat verdomde jammer is dit toch. Links lacht zich rot en hoeft er dus niets aan te doen om hun tegenpartijen een kopje kleiner te maken. Dat doen we op rechts zelf wel. Ik ga nu toch echt sterk overwegen om te verkassen naar Rusland, lekker ver Siberie in swinters -40 en midden zomer zelfs +50 . Lekker man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.