39 40
Read Time51 Second

Ik heb mijn lidmaatschap van Forum voor Democratie opgezegd. Het werd steeds moeilijker om mezelf recht in de spiegel aan te kijken. En dus nu is de knoop doorgehakt. Dat betekent vrijwel zeker dat ik door de partij niet meer ingehuurd zal worden als mediatrainer, maar geld maakt niet goed wat mijn gevoel mij aangeeft. Ik heb mezelf meerdere malen aangeboden om binnen FvD puin te ruimen. Om te voorkomen dat Thierry weer vreemde dingen roept of twittert waar je het schaamrood van op de kaken krijgt. Dat er iemand binnen de partij is die niet naar zijn pijpen danst. Ik was niet nodig. Liever gezegd, ik kreeg van hem te horen dat ik de verkeerde bloedgroep heb. In eerste instantie vond ik dat nogal een belediging. Maar uiteindelijk blijkt Baudet daar gewoon gelijk in te hebben. Ik heb niet de juiste bloedgroep. En daar mag ik verdomde blij om zijn.

PS: Er zullen binnenkort heel wat kopstukken volgen, heb ik vernomen.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme