63 5
Read Time2 Minute, 12 Second

Ik kreeg eens de tip van een hele goede en betrouwbare bron dat die Marc van de Linden bij RTL Boulevard op een zijspoor was gezet omdat hij nogal snoepte van de verdovende middelen. Zo zou hij zelfs tijdens een uitzending de studio zijn uitgezet omdat hij nogal verward overkwam. Erg interessant? Nee, totaal niet. Alleen wat ik heel grappig vind is dat het roddelprogramma zonder knipperen andermans privéleven op de buis flikkert als het niet lekker loopt, maar over eigen mensen zwijgt als het graf. Ook is die Van der Linden hoofdredacteur van het roddelblad Weekend waar praten over geheimen van BN’ers het verdienmodel is. Maar nu waren ze dus stil. Daar hebben ze een woord voor bedacht en dat is hypocriet. Enfin, ik stuurde een tweetje de wereld in met de vraag waarom we dat niet hebben gehoord. Ik werd binnen een uur gebeld door een hoofdredacteur van een ander roddelblad die mij vertelde precies hetzelfde verhaal te hebben gehoord, maar er toch maar niks mee had gedaan, want een collega.

Het werd hier en daar opgepakt. Van de Linden ontkende en dreigde met een rechtszaak. Een dag later besloot hij dat toch niet te doen, want “hij gunde mij niet de aandacht”. Goh, waar had ik dat nou eerder gehoord? Oh ja, dat was precies dezelfde reactie als Gordon gaf toen ik naar buiten gebracht dat hij van het feestje van Linda de Mol was gestuurd, wegens ernstige misdragingen en drugs aanbieden aan gasten. Ook hij ontkende en ging me voor de rechter trekken. Maar ook hij zei de volgende dag dat ik “de aandacht niet waard was”. Ook bij dat verhaal had ik meerdere bronnen, waaronder degene aan wie hij de drugs open en bloot aanbood, namelijk mijn nicht.

Ik was bij Wilfred Genee op bezoek voor een interview en hij begon over deze zaken. Ik vertelde hem dat het verhaal van Van der Linden van zijn RTL Boulevard collega Peter R de Vries afkomstig was. Hij heeft dat aan mijn bron verteld, die ik 100% vertrouw. En ja hoor, ik kreeg een sommatiebrief op hoge poten (en vol taalfouten) van het advocatenkantoor van zijn zoon. Ze eiste een rectificatie anders zou ik voor het gerecht worden gesleept en zouden er veel meer eisen op tafel komen, waaronder een schadevergoeding. Ik mailde terug dat ze de boom in konden. En wat kreeg ik van Peter R terug? Dat hij toch maar niet naar de rechter stapt. Hij gunt me de aandacht niet. Dat betekent dus niets anders dan ik gun mezelf de afgang van het verliezen niet. Hilarisch.

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.orgVond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.