12 0
Read Time1 Minute, 12 Second

Nederland heeft een aantal actuele problemen: onze economie heeft enorme last van de administratieve stikstofcrisis, de samenleving segregeert tot op het bot, er komen jaarlijks 120.000 kansloze immigranten het land binnen, er is een enorme huizencrisis, de overheid is niet meer voor het volk maar er tegen en de rechtsstaat ligt zo’n beetje op zijn gat. Hele grote hoofdzaken waar men in politiek Den Haag zich heel erg druk om moet maken en oplossingen voor dient te bedenken.

Ook de veiligheid in ons land is een groot probleem. Aangifte doen is zinloos, geen zaak wordt meer opgelost en er is een bijzonder groot personeelstekort bij de politie. Want ondanks dat de VVD altijd roept dat er meer blauw op straat moet is het onder de notoire leugenaar Rutte alleen maar minder geworden.

Gisteren ging er een debat over. En de inbreng van D66 was dat de PVV niet mag praten over de bemanning van politiebureau’s, maar dat het bemensing moet zijn. Echt, wat is dit voor niveau? Wat een politiek correct gezever, terwijl er een werkelijk groot probleem is. Als je niet verder komt dan dit soort social justice warriors onzin, als je alleen nog de bijzaken van de bijzaken kan benoemen, kan je echt beter andijvie gaan koken in plaats van in ons parlement plaats te nemen. Kunnen we de politiek alsjeblieft met mensen die iets toevoegen bemannen (m/v).

Steun Jans 12-uurtjes via janroos.backme.org

 Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme