AIVD overgenomen door de Wit-Russen

Ahmed Aarad
Read Time1 Minute, 27 Seconds

Zit je thuis. Heb je alles al gezien, gechecked, elke meme vandaag gehad en dan denk je: “goh, laat ik eens de AIVD googlen.”

Je scrollt door de verschillende resultaten om uiteindelijk terecht te komen bij de door Google geverifieerde gegevens. Daar klik je op de website-link van de AIVD die Google aandraagt, en dan verwacht je de website van de goed vertrouwde AIVD.

*** VERRASSING ***

Dan wordt je dus zomaar doorgelinkt naar de KGB van onze grote leider Lukashenko van Wit-Rusland. Dit is omdat een onbekende, doch nogal gezette bron (bekend bij de redactie & inlichtingendienst) een link heeft toegevoegd aan Google op hetzelfde adres als de AIVD. En verrassing: dan kun je dus de websites veranderen voor bedrijven en instanties die op datzelfde adres gevestigd zijn. En aldus geschiedde. Gewoon, omdat het kan.

Zo zie je maar dat onze cyber-cyber-cyber warfare strategie van onze divisie in theorie helemaal niet verkeerd is, maar in de praktijk net zo veilig als het dagboek van je zusje (20 jaar geleden).

Wij bij Saltmines houden ervan om tegen dingen aan te trappen, want als het stuk kan dan is er niet goed genoeg over nagedacht. En als wij in staat zijn om het account van de AIVD over te nemen, als een stel amateurs eerste en tweede klasse, dan is er echt wel iets aan de hand. Dus voorlopig komen mensen die zoeken op de AIVD via Google terecht bij de KGB, die waarschijnlijk een stuk effectiever is dan de door politici gerunde inlichtingendienst.

Dus bij deze in Telegraaf-letters: AIVD KAPOT OVERGENOMEN DOOR RUSSEN MET CONNECTIES IN NEDERLAND WE GAAN ALLEMAAL KAPOT EN ALLES IS STUK.

Geniet van je dag en weet dat alleen de aller-, aller-, allerslimsten bij de inlichtingendiensten (a 3800 bruto) zitten…

 

00
Next Post

DE WEEK VAN 18 MEI – MET Tom Staal, Russell's Teapot en Ahmed Aarad

De wekelijkse podcast van saltmines.nl! Wekelijks gepresenteerd door niemand minder dan ‘s-lands moeder […]

Je blokkeert onze vervelende advertenties!

We weten hoe vervelend advertenties zijn echter om de kosten op te brengen, we verdienen namelijk niets aan dit blogje, zijn wij genoodzaakt deze jou te laten zien. Help ons dit blogje gratis te houden en sta advertenties op onze site toe. Dank vanuit het hele team hiervoor!