3 0
Read Time1 Minute, 48 Second

Het was de week van de versoepelingen. We mogen weer bier drinken op het terras, van 6 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. Ook mogen we weer reizen, dus werd de schreeuw om vaccinaties vele malen groter. Over 5 of 10 jaar kun je dan zeggen: ‘Dankzij die 2 spuiten kon ik toen wel op vakantie en dat was die bochel, tand- en haaruitval en alle andere nog onbekende kwalen die ik nu heb wel waard. Hulde aan code geel! Wat voor een paar Fransen en Belgen overigens een vrijbrief was om een paar dagen Amsterdam te boeken, om zwaarbewapend in Noord een overal te plegen. Net na een schietpartij in het altijd gezellige Amsterdam Nieuw-West. Sinds Elly Lust dom lult bij ‘112 Vandaag’ op RTL 5 is het open huis in crimineel Nederland. Dat de overvallers van de vele miljoenen de Belgen van het gezelschap het plan hebben laten schrijven, werd duidelijk toen ze tijdens de vlucht een groot leeg weiland inliepen.

Wie nog wel voortvluchtig is, waarschijnlijk in de Belgische bossen, is een levensgevaarlijke militair. Na in vele oorlogsgebieden te hebben gestreden is hij ontspoort door… corona. Net zo ontspoort als Hugo de Jonge, die 5 miljard spendeerde aan rondjes vaccinaties in het eerste beste Coronacafé, zonder bonnetje en dus niet meer te controleren. Daarmee vergeleken vielen de rondjes thee bij Buitenlandse Zaken volkomen in het niet. Wat volgens Rick Nieman ook volkomen in het niet moest vallen, waren de honderden raketten die door Palestijnen werden afgevuurd op Tel Aviv. Toen Israël raketten terugstuurde gingen pro-Palestina aanhangers de straat op met de boodschap ‘Dood aan de joden, we verkrachten vrouw en kinderen’.

Sylvana deed nog een duit in het zakje door te zeggen dat we geen goederen meer mogen kopen van joden. Nu is het wachten tot de NS gratis reizen voor joden invoert, naar plekken die in ‘40-‘45 niet zo populair waren. Kwestie van wegkijken als de geschiedenis zich herhaalt. Mocht de geschiedenis zich herhalen, dan hoop ik dat Ahoy het eerste doelwit is. Dan hoeven wij niet naar die Eurovisie troep te luisteren en kan Feyenoord gewoon afrekenen met Utrecht.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme