2 0
Read Time1 Minute, 41 Second

Het was de week dat het bekendste duo van Nederland weer acte de présence gaf. Met een big smile kondigen ze versoepelingen aan, nadat heel Nederland met Koningsdag de regels aan zijn laars lapte en de verwachting dat daarom 2 weken later coronapatiënten met de benen buiten zouden bungelen kwam niet uit. Glibber-aal Rutte vond het wel nodig te melden dat er clusters met besmetting in Amsterdam hadden plaatsgevonden, maar opnametechnisch was daar geen enkel bewijs voor. Dat de beroemdheid hen naar het hoofd steeg werd duidelijk toen coronaknechtje Hugo in een supermarkt herkend werd van de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Attent reagerend verkondigde Hugo dat hij inderdaad in een soap speelde, genaamd Corona. Konden we deze gek maar uit het verhaal schrijven.

Evengoed kwam deze joker op locatie kijken waar binnenkort het Eurovisie Songfestival gehouden wordt. Een songfestival met publiek, maar enkel als je geen overgewicht hebt, 70 jaar of ouder of geen homo bent en je kunt bewijzen dat je bent volgespoten. De organisatie betwist het homoverbod, omdat anders de helft van de deelnemers niet op het podium kan verschijnen.

Wie al een tijdje niet op het podium verscheen is Pieter Omtzigt. Pinokkio Rutte bevestigde dat hij Pieter een appje had gestuurd, waarna Pieter weer een terugval kreeg in zijn herstel. Ik wens Pieter een afscheiding toe en zou graag zien dat hij met Van Haga ten strijde trekt. Van Haga werd immers de partij uit geniest door een grieperige Baudet. Baudet die zoveel stront over zicht heen krijgt, die hij volgens Indiase gewoonten gebruikt tegen corona. Vandaar dat hij nergens last van had.

Over stront gesproken, daar kreeg PSV-aanvaller Zahavi mee te maken toen hij in de spelersbus zat. Uitschot bedreigde zijn vrouw en kinderen voor wat poen en wat rothorloges. Ander uitschot vuurde raketten af op Tel Aviv. Enkele raketten hiervan hadden een inscriptie met de tekst ‘Met de vriendelijke groeten van Sigrid’. De D66-heks die met groot genoegen verkondigde dat Wilders nooit zou regeren. Democratie, mijn reet!!!Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme