1 0
Read Time1 Minute, 45 Second

Het was wederom de week van, hoe kan het ook anders, de toeslagenaffaire. Uit de krochten der achterkamers van politiek Den Haag werden notulen opgegraven die nog schofteriger zijn dan de politiek al is. Geen woord over en geen hulp aan de gedupeerden, maar meer een wedstrijdje straatje schoonvegen, zodat al die leugenachtige criminelen in het zadel konden blijven zitten. Een grondwet waarmee het, door het pluche zacht geworden, achterwerk achteloos afgeveegd wordt. Het is zelfs zo erg, dat ik de inbreng van Sylvana Simons toejuich.

Dat de grondwet wel vaker met voeten getreden wordt was al duidelijk toen de avondklok werd ingevoerd. Een avondklok die volgens mediageile Kuipers totaal niet geholpen heeft. Zo zie je maar dat een mondvod en een avondklok best wel veel gemeen hebben. Overigens vond het RIVM het vreemd dat Ernst de cijfers al voorhanden had. Logisch, Ernst bezit een actuele leesmap en de zuinige van Dissel die van 4 weken terug. Dus wat Jaap nog niet weet, is dat Claudia de Breij een deuglintje heeft gehad. Of ze het lintje kreeg met haar toezegging nooit meer te zullen optreden is niet bekend, maar wel heel wenselijk.

Wie wel optrad was darter Raymond ‘Barney’ van Barneveld. Darten is één van de weinige sporten waar je de meeste kans hebt om te winnen als je lijdt aan obesitas. Helaas ging Barney weer van zijn stokje, dit keer omdat hij iets verkeerds gegeten had. Beter verkeerd eten, dan niet eten zou ik denken. Maar toch heb ik bewondering voor de delinquente vegan streaker, die in zijn cel een hongerstaking is begonnen om aandacht te krijgen voor de slechte behandeling van slachtdieren. Tegen hem wil ik dan ook zeggen: ‘Hou vol!’

Over dieren gesproken, hyena Hazes beet weer eens van haar af. Door dochter Roxanne keihard aan te vallen over een of ander hondje. Niet voor niets is ze bevriend met hondenliefhebbers familie Kluivert. Die haalde haar meerdere malen naar Barcelona, zodat ze kon herstellen van haar dolheid. Doll-heid speelde zich ook af in het poppenhuis van Barbie. Haar Ken overleefde het niet en laat het popje eenzaam achter.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme