1 0
Read Time1 Minute, 42 Second

Het was de week dat de slangenkuil in Den Haag weer geopend werd. Met leugenachtige politieke partijen, die burgers bewust in de ellende hebben getrokken en ministers die zich verscholen achter het alter ego van Pinokkio. Zo zal Rutte beweren dat hij wederom er geen actieve herinnering aan heeft en Kaag had geen idee waar ze op dat moment verbleef. Was ze in Nederland, Niger of zat ze net toevallig in het Praathuis in Fabeltjesland? Wopke stamelde zinnen die voor iedereen niet te begrijpen waren en de ChristenUnie wacht nog steeds op het oordeel van God. Hoog tijd om dit asociale zooitje in één keer af te zetten, zodat held Omtzigt zijn gezicht weer kan laten zien in het Haagse zonder om te hoeven kijken.

En zoals je weet heeft omkijken geen zin. Dat zag je aan het duo Peppie en Jokkie. Die lieten opeens versoepelingen toe. Terrassen mogen weer open van 12 tot 6, zodat restauranteigenaren net niet genoeg kunnen verdienen, maar wel hun bijdragen verliezen. Of je een Ferrari huurt die niet harder kan dan 25 km per uur. Of dat je een kaartje overkoopt voor een 538-feest onder het raam van de IC en beseft dat het weggegooid geld is. Of dat je er achter komt dat je burgemeester bent van een stad waar de plaatselijke voetbalclub best wel vaak kampioen wordt. Mocht je dus burgermeester willen worden en niet van voetbal houden, dan ken ik legio steden waar je zonder enige kennis van voetbal de baas kunt spelen.

Over Eindhoven gesproken, Eindhoven is geen IJmuiden. Het prachtige vissersdorp waar menig mens zijn hoofd boven het zoute water probeert te houden en waar boa’s denken dat ze de sheriff zijn. Boa’s die heel graag bewapend willen zijn, want veiligheid voor alles. Maar boa’s een wapen geven is hetzelfde als pedo’s een kinderdagverblijf laten beginnen. Boa’s met wapens zullen gelijk in eigen voet schieten. Een boa met een wapen, is als een slager in een vegan restaurant, vechtend voor vlees en zijn eigen vrijheid.Vond je dit artikel goed? Steun de auteur via Backme